Alles in 1 Kekerdom Ontdek alle providers en profiteer van kortingen tot €52


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Kekerdom vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een rappe bekwame internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. Dit gebruiken we massaal voor televisie kijken, uploaden van bestanden, thuiswerken, onze studie en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost dat per maand?

Dankzij de vergelijker ontdek je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je vindt nadien rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Kekerdom. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €79 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Het kan allemaal! Middels de vergelijker doorzoek jij uitgebreide info en adviezen over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Kekerdom.

Alle aanbieders

Bekijk de prijs van alle erkende providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot wel 500 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Check de laagste prijs

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €66 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn stuk voor stuk categorieën breedbandinternet. Interessant, maar welk type verbinding past bij mij? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, tv en bellen OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze verbinding is voor vrijwel alle consumenten te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is de keuzevrijheid. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (maximaal 50 mb per seconde). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Kekerdom biedt maar diverse kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Dankzij glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Onmisbaar voor zware gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen in heel Nederland. Is glasvezel internet in Kekerdom verkrijgbaar? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort verbinding Voordelen Nadelen Tarieven
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €51

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Kekerdom?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (Tele2, XS4ALL, Online.nl, KPN, Vodafone, Telfort) hebben een samenwerking. Op het moment dat jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Zodoende zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Een groot deel van de alles-in-1 producten zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een van de vele andere aanbieders. Een nieuw 3-in-1 pakket gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de organisaties verschaffen een overstapservice. Jullie toekomstige leverancier regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, KPN, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Ziggo geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket vandaag online regelen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Ook nummerbehoud is mogelijk indien jij dat wilt.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat momenteel zeer populair is, is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Kekerdom? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Bekende extra’s zijn korting op je pakket, extra veel mobiele data, en additionele bonussen als gratis FOX Sports. Door aantrekkelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De verschillende providers maken reclame voor steeds vaker met hoge snelheden. Normaliter 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? In de tabel vind je veel voorkomende handelingen. Per activiteit doorzoek jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden globaal gezien drie “klassen” internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk van dezebieden wij hieronder wat meer informatie .

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan Social, E-bankieren, e-mailen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via Film1 of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Geen limiet: juist voor verschillende personen tegelijk. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Kaag.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Kekerdom. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Daarom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke leveranciers zijn er in regio Ubbergen?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via allesin1prijzen.nl tref je snel welke leveranciers er zijn. Nadat je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of wil jij een contract zonder TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Denk aan extra diensten als live pauzeren, uitzending gemist, on demand films kijken of uitgebreide kanalen pakketten bijv. met zenders als Fox Sports. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verhogen zijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Kekerdom.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiel, consoles, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via diverse modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals History Documentaire.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele leveranciers kan dit slechts een paar dagen. Bij weer andere partijen kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle providers laten jou (gratis) programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een decoder met harde schijf) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Meer zenderpakketten
Internet providers bieden rond de 25 standaard zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als MTV Rocks Muziek. Eveneens heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Omroep Zeeland TV en je kunt kiezen voor Ketnet/OP12. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld Ziggo Sport en het Private Spice kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Gelderland.

alles in 1 in Kekerdom


Internet en tv vergelijken in Kekerdom

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Kekerdom. Dit wordt makkelijk gemaakt wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je postcode + huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, live pauzeren, extra zenderpakketten.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die jou aanspreekt.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Stabiel netwerk
Goedkope prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Goede klantenservice
Goede voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Stabiel netwerk
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
De alles in 1 oplossing
Introductie-aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
De alles in 1 oplossing
Tijdelijke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Ruim aanbod zenders
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Betrouwbaar netwerk
Goede welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Supersnel via Glas
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Verschillende pakketten
Goede klantenservice
Introductie-aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Topkwaliteit TV
Cashback kortingen

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Installatiegarantie
Korting bij 1 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Installatiegarantie
Goede prijs/kwaliteit


Beste alles-in-1 met glasvezel in Kekerdom

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de streek Ubbergen is dit ook zeker het geval. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is sneller dan welke verbinding (150 tot 300 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je om je heen nog wel eens hoort: een internet glasvezel abonnement is alleen voor mensen met geld. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Kekerdom? Welke aanbieders zijn er? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket IJzendijke.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Kekerdom.