Alles in 1 Kessel Ontdek alle providers en ontvang een voordeel tot €75


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Kessel vergelijken en online overstappen? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en solide internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor films streamen, downloaden van bestanden, uploaden van bestanden, televisie kijken maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost het abonnement mij?

Met behulp van allesin1prijzen.nl vergelijk je alle leveranciers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Neem jouw adresgegevens als basis en kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (live pauzeren, uitzending gemist, vooruitkijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je doorzoekt nadien meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Kessel. Start met vergelijken en bespaar zo €71 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider uitsluitend voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Middels onze tool vergelijk jij uitgebreide details en tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Kessel.

Alle leveranciers

Vind de prijzen van de meest populaire providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot wel 200MB plus handige interactieve TV

Check de laagste prijs

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €71 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL, kabel en glasvezel zijn stuk voor stuk soorten breedbandinternet. Interessant, maar welke soort verbinding past bij mij? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 pakket Delta.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze internetaansluiting is voor vrijwel alle gezinnen verkrijgbaar. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Let op: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 250 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Kessel biedt maar diverse kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? D.m.v. glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Cruciaal voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Kessel aanwezig? Voer je gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Positief Negatief Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Kessel?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De grootste providers (Telfort, Vodafone, XS4ALL, KPN, Ziggo, Tele2) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Zodoende kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een mooie pakketdeal gespot? Dit proces gaat soepel en vlot door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders werken met een overstapservice. De nieuwe aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het beëindigen van het huidige tv- internet en bellen abonnement. Daarna letten zij er op dat alles op tijd wordt omgezet.Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, KPN, Tele2 doen hieraan mee. Een scherp contract gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Geen toegang tot de overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Belangrijk: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Ook nummerbehoud is mogelijk in het kader van vaste telefonie.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Kessel? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis FOX Sports. Dankzij combideals als deze ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders lopen te koop met hoge internetsnelheden. Soms tot wel 500 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder tref jij een aantal praktische voorbeelden. Per online activiteit vind jij de benodigde snelheid.


Wat doe jij? Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We herkennen min of meer 3 categorieën internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor surfen, internetbankieren, social media. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en gebruik je diensten als NPO of Youtube. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Dit kan met meerdere personen op hetzelfde moment.Ook handig: alle info over Glasvezel internet Kamperveen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Kessel. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Peel en Maas?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module bekijk je in een oogopslag alle spelers. Zodra jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, routers, data-kabels? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor onderdelen die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Voorbeelden zijn extraatjes zoals on demand films kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals TV Oranje. Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verbeterzijn mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Kessel.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Tegenwoordig is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, Playstation, en de traditionele TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van commerciële zenders als History Documentaire.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij verscheidene leveranciers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal bedrijven laten jou (gratis) programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of in de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Additionele zenderpakketten
Internet bedrijven bieden rond de 25 standaard zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als RTL 5. Daarentegen heb je vaak toegang tot regionale kanalen als L1 TV. Maar ook internationalen zoals Euronews. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience uitbouwen met add-on zenderpakketten. Bijvoorbeeld Film1 en het Zee TV tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Limburg.

alles in 1 in Kessel


Internet en tv vergelijken in Kessel

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Kessel. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Klik op vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (live pauzeren, uitzending gemist, on demand films kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Installatiegarantie
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Meerde add-ons
Tijdelijke korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Met handige App
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Uitzending gemist
1 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Moeiteloos overstappen
Tijdelijke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Vlugge activatie
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Stabiele verbinding
Goede welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Installatiemonteur mogelijk
Goedkope prijzen


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Begin gemist
Introductiekorting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Digitaal tv-kijken
Introductie-aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Videotheek thuis
Nieuwe klanten korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Vlugge activatie
Scherpe welkomstcadeaus


Beste alles-in-1 met glasvezel in Kessel

Televisie kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de streek Peel en Maas zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is sneller dan welke verbinding (200 tot 450 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is duurder dan de kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Kessel? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Itens.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Kessel.