Alles in 1 Kollum Bekijk alle pakketten en bespaar tot wel €85


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Kollum vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een vlugge bekwame internet-connectie is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor films streamen, thuiswerken, uploaden van bestanden, downloaden van bestanden en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Via onze tool ontdek je alle kabelaars. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Geef je postcode en huisnummer door, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, begin gemist) en selecteer het aantal belminuten. Je treft hierna overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Kollum. Start met vergelijken en bespaar zo €95 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier puur voor tv kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Met ons zoekscript vergelijk je handige details over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Kollum.

Alle leveranciers

Vind de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot wel 100 MB plus handige interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €60 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn categorieën breedbandinternet. Maar welke internetverbinding is voor mij geschikt? Lees direct meer over Internet, tv bellen Tele2.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor bijna alle Nederlanders bereikbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met internet via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 350 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Kollum heeft slechts een paar kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Dankzij glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en downloadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Onmisbaar voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Kollum aanwezig? Start met vergelijken en achterhaal wat er mogelijk is.


Type aansluiting Voordelig Nadelig Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €38
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Vaak maar één kabelaar Vanaf €45
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Kollum?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De populaire providers (Telfort, Ziggo, Vodafone, KPN, XS4ALL, Tele2) hebben hierover afspraken gemaakt. Zodra jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Derhalve blijf jij gegarandeerd online. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je hebt dan de optie over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gezien? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de partijen bieden de overstapservice. De toekomstige partij regelt dan alles. Onder andere het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Je bent dus geen dag offline. Telfort, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, Tele2, KPN geven jou deze opties. Heb je een goede deal gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Noemenswaardig: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies eventueel voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Kollum? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan profiteer je van een extra voordeel. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis zenderpakketten. Dankzij aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Populaire 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De grote providers lopen te koop met razendsnel internet. Veelal 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Onderstaand tref jij een handig overzicht. Per online activiteit lees jij de internetsnelheid die benodigd is.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over ongeveer 3 types internetgebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, internetbankieren, social media. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Film1 of Videoland. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Je download regelmatig grotere bestanden. Of je favoriete game spelen? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Klarenbeek.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Kollum. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in de buurt van Kollumerland en Nieuwkruisland?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met behulp van onze website doorzoek je snel welke leveranciers er zijn. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de keuze automatisch beperkter. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, data-kabels, modems? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Voorbeelden zijn extra’s als uitzending gemist, tv programma’s opnemen, on demand films kijken of een extra zenderpakket bijv. met zenders als Nick Toons. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door deze dingen af te nemen gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Kollum.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Op dit moment bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , computer, of “ouderwets” op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van meerdere modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als RTL 8.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij verscheidene alles-in-1 providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij steeds meer leveranciers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle bedrijven bieden de optie tot TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een decoder met harde schijf) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Extra zenderpakketten
De TV-aanbieders werken met ongeveer 30 basiszenders. Onder andere zenders zoals Nat Geo Wild Documentaire. Daarbij kun je ook regionale zenders kijken als RTV Utrecht. Of wat dacht je van: BBC Four/ CBeebies. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met add-on zenderpakketten zoals FOX of het SET Asia tv-kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Kollum


Internet en tv vergelijken in Kollum

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Kollum. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en noteer de samenstelling van het pakket (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (extra zenderpakketten, live pauzeren, on demand films kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Snelle levertijd
Scherpe prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Gemakkelijk uitbreiden
Korting bij 2 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Vlugge activatie
Maximaal voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Overal online TV kijken
Unieke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Overal online TV kijken
Goede voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Top serviceteam
Scherpe voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Gratis telefoonnummer
Korting bij 2 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Digitaal tv-kijken
Goede prijs/kwaliteit


Youfone

Experia Box V10
Goedkoop vast bellen
Scherpe voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Stabiel netwerk
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Gratis telefoonnummer
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
De alles in 1 oplossing
Veel voordeel


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Kollum

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt Kollumerland en Nieuwkruisland is dit ook zeker het geval. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (150 tot 300 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarnaast spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je vaak hoort: internet en TV via glasvezel is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet heb je al vanaf €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Kollum? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen aanbieders gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Kamperland.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Kollum.