Alles in 1 Koningslust Vergelijk alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €83


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Koningslust vergelijken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve stabiele verbinding tot het internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor 0 en nog veel meer. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Middels allesin1prijzen.nl tref je alle providers. En overstappen is kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, kies een snelheid die bij jou past, kies extra’s voor interactieve televisie (online tv kijken, on demand films kijken, live pauzeren) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je doorzoekt daaropvolgend meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Koningslust. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €90 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Op basis van allesin1prijzen.nl check je uitgebreide details en tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Koningslust.

Alle aanbieders

Vind de aanbiedingen van alle providers en kabelaars

Razendsnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 500MB plus diverse extra zenders.

Besparen op je internetgebruik

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €63 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allen types breedbandinternet. De vraag is: welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Check nu alles over Alles in 1 vergelijken Online.nl.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze internetaansluiting is voor een groot deel van de consumenten toegankelijk. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Om die reden is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door te werken via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. Het nadeel is dat er minder keuzevrijheid is. Koningslust heeft slechts een paar kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s. De upload- en downloadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Een must voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel nog niet toegankelijk bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Koningslust aanwezig? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Type internet Pluspunt Nadelen Prijzen
1. ADSL Goedkopere abonnementen Traagste verbinding Vanaf €41
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Beperkt aanbod Vanaf €45
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €55

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Koningslust?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (Tele2, KPN, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Telfort) werken met elkaar samen. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Mede daarom zit je nooit zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 deals zijn geldig voor 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? De overstap is eenvoudig door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de partijen bieden een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Zelfs regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Tele2, Online.nl, Vodafone, XS4ALL, Ziggo werken hier samen aan. Een scherp contract gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit contract gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook als je die wilt meenemen.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemt men in de volksmond quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Koningslust? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je hiervoor beloond. Bekende extra’s zijn kortingen, een verdubbeling van je MB’s, en andere extraatjes als gratis Netflix. Met dank aan aantrekkelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders maken reclame voor razendsnel internet. Doorgaans 425 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder doorzoek jij een lijst met voorbeelden. Per handeling vind jij de minimale snelheid.


Wat ben je aan het doen? Minimale snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We hebben het vaak over door de bank genomen drie verschillende soorten gebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor mailen, surfen, internetbankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via Videoland of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Kloetinge.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Koningslust. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke aanbieders zijn actief in regio Peel en Maas?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Zo snel je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, wifi-versterkers, routers? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of TV uit het abonnement halen? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor services die jij niet nodig hebt.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals tv programma’s opnemen, begin gemist, live pauzeren of een extra zenderpakket met premium zenders zoals RTL Lounge. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn opties. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Koningslust.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVMet behulp van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , desktop, of “ouderwets” op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verschillende modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals FOX Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal leveranciers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij weer andere providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal providers laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
Alle providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Onder andere zenders zoals VH1 Muziek. Daarbij heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Rijnmond. Echter ook wereldwijd: TRT Türk. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten evenals HBO of het Hustler TV tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier check je het complete aanbod zenders voor Limburg.

alles in 1 in Koningslust


Internet en tv vergelijken in Koningslust

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Koningslust. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en schrijf op waar je recht op hebt (doe altijd een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, live pauzeren, uitzending gemist.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Alle bekende tv-zenders
1 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Gemakkelijk uitbreiden
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Overal online TV kijken
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Ruime keuze
Scherpe korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Glasvezel internet
Voordelige prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Ruime keuze
Goedkope tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Interactieve televisie
Scherpe voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Supersnel via Glas
Unieke aanbieding


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Stabiele verbinding
Goedkope prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Tot 7 dagen terugkijken
Tijdelijke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Alle bekende kanelen
Goede welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Gratis telefoonnummer
Scherpe welkomstcadeaus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Koningslust

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. Ook in de buurt van Peel en Maas zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het vliegt er over (150 tot 300 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Verder is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisiebestel je al vanaf €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Koningslust? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Kapellebrug.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Koningslust.