Alles in 1 Krimpen aan de Lek Vergelijk online alle aanbieders profiteer van kortingen tot €64


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Krimpen aan de Lek vergelijken en online overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge trouwe aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We internetten voor social media, rondsurfen, downloaden van bestanden, uploaden van bestanden en steeds vaker voor online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met onze tool check je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (extra zenderpakketten, on demand films kijken, vooruitkijken) en selecteer het aantal belminuten. Jij vindt nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Krimpen aan de Lek. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €96 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Met allesin1prijzen.nl ontdek je handige informatie over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Krimpen aan de Lek.

Alle aanbieders

Vind de proposities van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 500 mb/s plus handige interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €55 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allen genres van breedbandinternet. Interessant, maar welke soort verbinding past bij mijn wensen? Geen tijd? Ga dan verder naar Voordelig alles in 1 Tele2.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle Nederlanders verkrijgbaar. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het nadeel is de lagere snelheden (maximaal 50 mb per seconde). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Praktisch: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot 250 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Krimpen aan de Lek heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met behulp van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Een must voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in Krimpen aan de Lek leverbaar? Vul de tool in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Verbindingstype Voordeel Minpunt Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Prima internetsnelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €43
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Krimpen aan de Lek?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grote jongens (Tele2, XS4ALL, KPN, Ziggo, Vodafone, Online.nl) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve zit je geen dag zonder internet. Maar wanneer kan dat? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gespot? Je zult geen hinder ondervinden dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de aanbieders verschaffen deze overstapservice. Jouw aanslaande leverancier regelt dan alles. Voorbeelden zijn het afhandelen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Daarna zorgen zij ervoor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, XS4ALL, Telfort, Online.nl, Tele2, Vodafone doen hieraan mee. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van deze overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Fundamenteel: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemen ze ook wel het quad play contract. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Krimpen aan de Lek? Kies je voor alles in 1 producten dan kunnen de kortingen flink oplopen. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, een verdubbeling van je MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Spotify. Met behulp van zulke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders maken reclame voor enorme internetsnelheden. Soms tot wel 475 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder doorzoek jij een lijst met voorbeelden. Per handeling bekijk jij de minimale snelheid.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien min of meer drie verschillende soorten gebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor websites bezoeken, Social, E-bankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als Netflix of Film1. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Ook handig: alle info over Glasvezel internet Kommerzijl.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Krimpen aan de Lek. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in de streek Nederlek?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via ons zoekscript vind je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, modems, data-kabels? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan services die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Bekende voorbeelden zijn extra’s als begin gemist, tv programma’s opnemen, online tv kijken of premium zenderpakketten bijv. met zenders als MTV Brand New. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Juist door deze extra’s schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verbeterzijn voor sommige huizen onmisbaar. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Krimpen aan de Lek.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (smartphone, consoles, en natuurlijk je TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verscheidene modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Nickelodeon Kids.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele alles-in-1 providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Tv-programma opnemen
Meer en meer providers verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (ontvanger met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Meer zenderpakketten
Veel abonnementen bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk aan kanalen als NET 5. Daarentegen kan je kijken naar regio omroepen zoals L1 TV. Maar ook internationalen zoals 24Kitchen. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Film1 of het Star Plus televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Zuid-Holland.

alles in 1 in Krimpen aan de Lek


Internet en tv vergelijken in Krimpen aan de Lek

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Krimpen aan de Lek. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en schrijf op waar je recht op hebt (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (vooruitkijken, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Stabiele verbinding
Eerste maanden korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Top verbinding
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Gratis nummerbehoud
Korting bij 1 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Top verbinding
Heel betaalbaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Met radiozenders
Direct profiteren

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Optionele zenderpakketten
Voordelig proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Begin gemist
Maandelijkse korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Ruime keuze
Unieke korting


Youfone

Met YoufoneTV app
Digitaal tv-kijken
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Gratis ontvanger
Simpele voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Alle bekende kanelen
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Pakket zelf samenstellen
Periodieke aanbiedingen


Beste alles-in-1 met glasvezel in Krimpen aan de Lek

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In en rondom Nederlek is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het vliegt er over (100 tot 400 Mbps), en bijzonder stabiel. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf gemiddeld €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Krimpen aan de Lek? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Kiel-Windeweer.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Krimpen aan de Lek.