Alles in 1 Krimpen aan den IJssel Check alle pakketten profiteer van kortingen tot €52


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Krimpen aan den IJssel vergelijken en direct de overstap maken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een vlugge goede internet-connectie is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor films streamen, internetbankieren, onze studie, social media en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat is het maandtarief?

Dankzij onze postcodetool ontdek je alle aanbieders. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), neem een snelle of tragere verbinding, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (vooruitkijken, begin gemist, uitzending gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je treft aansluitend direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Krimpen aan den IJssel. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €62 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider alleen voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Geen probleem! Via onze tool vergelijk jij praktische informatie over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Krimpen aan den IJssel.

Alle internet-providers

Check de prijzen van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden oplopend tot 100 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Bespaar vele euro's per jaar

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €88 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal categorieën breedbandinternet. De vraag is: welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, tv bellen XS4ALL.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de huizen bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel profiteer je van internetsnelheden tot 300 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie kijken. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Krimpen aan den IJssel biedt maar diverse kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Met behulp van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De snelheid van downloaden en uploaden zijn doorgaans gelijk. Broodnodig voor zware gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Krimpen aan den IJssel aanwezig? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Soort verbinding Positief Nadelig Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €41
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Vaak maar één kabelaar Vanaf €47
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Matig leverbaar Vanaf €54

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Krimpen aan den IJssel?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De populaire providers (Telfort, KPN, Tele2, Ziggo, Online.nl, Vodafone) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt zorgen de providers voor de afhandeling. Derhalve zit je nooit zonder internet. Maar wanneer kan dat? Een groot deel van de alles-in-1 deals zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een nieuw 3-in-1 pakket gevonden? Overstappen gaat razendsnel dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meeste internetproviders werken met deze overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt het papierwerk. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Zelfs managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Vodafone, XS4ALL, Telfort, Online.nl, KPN werken hier samen aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Geen toegang tot deze NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Belangrijk: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Krimpen aan den IJssel? Kies je voor alles in 1 producten dan dien je hiervoor beloond te worden. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, en additionele bonussen als gratis premium zenderpakketten. Door toedoen van aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders beloven enorme internetsnelheden. Veelal 400 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? In de tabel tref jij veel voorkomende handelingen. Per handeling vind je de snelheid die noodzakelijk is.


Activiteit Benodigde snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien ruwweg drie verschillende soorten gebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor E-bankieren, e-mailen, websites bezoeken. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Netflix of NPO. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dat is mogelijk met meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Koningsbosch.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Krimpen aan den IJssel. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om jou te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke partijen leveren in en rondom Krimpen aan den IJssel?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via onze tools tref je in een oogopslag alle spelers. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen interesse in vast bellen? Liever zonder televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan services die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Voorbeelden zijn extra diensten als begin gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken of dure zenderpakketten met kanalen als Nick Toons. Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Krimpen aan den IJssel.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. D.m.v. interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (smartphone, Playstation, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als MTV Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij verscheidene partijen kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere aanbieders kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle bedrijven verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Zenderpakketten toevoegen
Internet providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Denk aan kanalen als MTV Brand New Muziek. Daarnaast kan je kijken naar regio omroepen zoals West-Friesland Televisie. Of wat dacht je van: RTL Telekids. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld FOX en het ART Movies tv-kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Krimpen aan den IJssel


Internet en tv vergelijken in Krimpen aan den IJssel

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Krimpen aan den IJssel. Dit gaat gemakkelijk door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (begin gemist, on demand films kijken, tv programma’s opnemen.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Ben je zelf handig met installeren?Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Meerde add-ons
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Programma gemist
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Gemakkelijke installatie
Goedkope tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Stabiel netwerk
Scherpe aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Glasvezel internet
Maximaal voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Actief in enkele weken
Sportgoedkoop

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Gratis ontvanger
Scherpe korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Alle tv-zenders
Introductiekorting


Youfone

Verschillende pakketten
Digitaal tv-kijken
Goedkope tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Heldere voorwaarden
Maandelijkse korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Videotheek thuis
Aantrekkelijk korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Stabiele verbinding
Lage tarieven


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Krimpen aan den IJssel

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Krimpen aan den IJssel komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarbij biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV heb je al vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Krimpen aan den IJssel? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Kilder.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Krimpen aan den IJssel.