Alles in 1 Krommenie Ontdek alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Krommenie vergelijken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet supersnel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en betrouwbare verbinding met internet is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor social media, onze studie, internetbankieren, downloaden van bestanden en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van onze tool vind je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (begin gemist, online tv kijken, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je treft vervolgens ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Krommenie. Dit levert een forse besparing op, tot wel €52 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of ben je bewust op zoek naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Op basis van ons zoekscript spot jij uitvoerige informatie + tips over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Krommenie.

Alle aanbieders

Vind de pakketten van de grote Nederlandse providers

Enorm snel internet

Internetsnelheden van wel 500MB plus diverse extra zenders.

Besparen op je internetgebruik

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €90 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn stuk voor stuk voorbeelden van breedbandinternet. Echter, welk type breedbandinternet kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over Voordelig alles in 1 Caiway.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze vorm van breedbandinternet is voor bijna alle consumenten beschikbaar. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Let op: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-kijken. Nadeel hiervan is dat het aanbod beperkt is. Krommenie heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Dankzij glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Essentieel voor de zwaargewichten. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Krommenie beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Internetverbinding Positief Negatief Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €41
2. Kabel Prima snelheid Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €52

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Krommenie?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De grote jongens (Tele2, Ziggo, Online.nl, Telfort, KPN, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Als jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Zodoende ben je geen dag offline. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot met deze overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven verschaffen de overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Eveneens letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Telfort, Vodafone, XS4ALL, KPN, Ziggo bieden dit aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit contract gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Tip: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je die wilt meenemen.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Krommenie? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Bekende extra’s zijn €10,00 korting, dubbele MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis Netflix. Met dank aan soortgelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven razendsnel internet. Soms tot wel 500 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder tref je veel voorkomende handelingen. Per activiteit bekijk je de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Welke snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Wij onderscheiden om en nabij drie verschillende soorten gebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, internetbankieren, surfen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Netflix of Pathé Thuis. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Geen beperkingen: gewoon meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Koog aan de Zaan.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Krommenie. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke bedrijven werken in omgeving Zaanstad?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker check je snel welke leveranciers er zijn. Zodra de woonplaats is ingevuld, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Heb jij geen baat bij een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan onderdelen die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extra services zoals vooruitkijken, uitzending gemist, online tv kijken of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als Nick Jr.. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn voor de toekomst interessant. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Krommenie.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Vandaag de dag doe je dit met elk device (telefoon, consoles, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij allerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Music Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij weer andere kabelaars heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Het gros van de kabelaars laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Meer zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk hierbij aan Veronica / Disney XD. Verder heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als GPTV. Maar ook internationalen zoals Comedy Central Extra. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten. Check o.a. PTV Prime of het TGRT EU kanaal. Op de site van de aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Noord-Holland.

alles in 1 in Krommenie


Internet en tv vergelijken in Krommenie

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Krommenie. Dat is eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Uitzending gemist
Voordelig proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Met gratis router
Cashback kortingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Installatiegarantie
Maximaal voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Interactieve televisie
Voordelige prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Actief in enkele weken
Maximaal voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Snel en betrouwbaar
Scherpe prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Moeiteloos overstappen
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Betrouwbaar netwerk
Voordelig proberen


Youfone

Experia Box V10
De alles in 1 oplossing
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Optionele zenderpakketten
Unieke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Gratis telefoonnummer
Goedkoop proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Goede klantenservice
Scherpe welkomstbonus


Beste alles-in-1 met glasvezel in Krommenie

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. Ook in de buurt van Zaanstad is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (50 tot 500 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Daarbij spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV heb je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Krommenie? Welke leveranciers doen dit? Vul eerst jouw postcode in, en kies voor “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Kinderdijk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Krommenie.