Alles in 1 Landgraaf Vergelijk alle providers bespaar jaarlijks tot wel €71


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Landgraaf vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve betrouwbare aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We internetten voor social media, televisie kijken, films streamen, internetbankieren en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Door deze website check je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (on demand films kijken, live pauzeren, online tv kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij spot direct meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Landgraaf. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €89 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Dankzij deze website doorzoek jij handige details en tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Landgraaf.

Alle internet-providers

Ontdek de aanbiedingen van alle bekende providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid van 200MB en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €76 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een types breedbandinternet. Maar welke verbinding is handig in mijn situatie? Check nu alles over 3-in-1 pakket van XS4ALL.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Dit type verbinding is voor vrijwel alle woningen verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Landgraaf biedt maar diverse kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Via glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Essentieel voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet bereikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Landgraaf beschikbaar? Vul snel jouw gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Positief Negatief Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Traag Vanaf €36
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Verplicht TV-abonnement Vanaf €49
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Matig leverbaar Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Landgraaf?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grote jongens (KPN, Telfort, Tele2, XS4ALL, Ziggo, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt hoef jij eigenlijk niets te doen. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik al overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Een goede alles-in-1 deal gezien? De overstap is eenvoudig door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders leveren deze overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. Onder andere het opzeggen van je oude bellen- televisie en internet abonnement. Tevens managen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Telfort, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Ziggo doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van de overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Tip: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Kies eventueel voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Landgraaf? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, extra veel mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis “opnemen-pakket”. Door toedoen van aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Populaire 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers beloven vaak het snelste internet. Vaak wel 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Beneden lees je veel voorkomende handelingen. Per handeling doorzoek je de benodigde snelheid.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over ongeveer 3 categorieën internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor internetbankieren, surfen, mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Netflix of Pathé Thuis. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Kronenberg.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Landgraaf. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om jou te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke leveranciers zijn er in de streek Landgraaf?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met behulp van onze website tref je gemakkelijk & snel de providers. Zodra de woonplaats is ingevuld, vallen veel aanbieders al af. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als modems, wifi-versterkers, routers? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of TV uit het abonnement halen? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor diensten die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Bekende voorbeelden zijn aanvullende opties zoals live pauzeren, on demand films kijken, vooruitkijken of dure zenderpakketten met premium zenders zoals CI (Crime Investigation). Heb je dit wel echt nodig? Juist door deze extra’s gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Landgraaf.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Tegenwoordig bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, computer, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van meerdere modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals SBS9.

Een andere extra service is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere providers kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal aanbieders bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk hierbij aan National Geographic Channel Documentaire. Ook kan je kijken naar regio omroepen zoals RTV Noord-Holland. Maar ook internationalen zoals BBC Three/ CBBC. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met betaalde zenderpakketten als HBO en het X-MO tv-kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Limburg.

alles in 1 in Landgraaf


Internet en tv vergelijken in Landgraaf

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Landgraaf. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Ook kun je een monteur aanvragen. De actuele wachttijd tot alles live is, is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Heldere voorwaarden
Scherpe prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Top serviceteam
Simpele voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Betrouwbaar netwerk
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Met gratis router
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Heldere voorwaarden
Direct profiteren

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Digitaal tv-kijken
Maandelijkse korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Gemakkelijk uitbreiden
Hoge aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
De alles in 1 oplossing
Tijdelijke korting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Installatiegarantie
Eerste periode korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Gemakkelijke installatie
Goede welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Videotheek thuis
Goedkope prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Programma gemist
Leuke welkomstcadeaus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Landgraaf

Digitale televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. In de buurt Landgraaf wordt dit bevestigd. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (100 tot 400 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarnaast zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een misvatting: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet bestel jij tijdelijk al rond de €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Landgraaf? Welke aanbieders zijn er? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Kolham.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Landgraaf.