Alles in 1 Legemeer Vergelijk online alle providers en profiteer van kortingen tot €94


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Legemeer vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een rappe betrouwbare verbinding met internet is tegenwoordig een absolute must. Dit gebruiken we massaal voor downloaden van bestanden, televisie kijken, rondsurfen, internetbankieren en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Middels onze postcodetool vergelijk je alle aanbieders. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (on demand films kijken, extra zenderpakketten, live pauzeren) en selecteer het aantal belminuten. Jij spot nadien rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Legemeer. Zo bespaar je tot wel €75 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met onze zoekmachine doorzoek jij handige info over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Legemeer.

Alle leveranciers

Check de prijs van alle bekende providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden van 100 mb/s en het gemak van interactieve TV

Check de laagste prijs

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €99 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal vormen van breedbandinternet. Maar welke internetverbinding past bij mij? Bekijk snel informatie over 3-in-1 aanbieding Online.nl.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle consumenten voorhanden. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. een lage internetsnelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Geen wijkcentrale in de buurt? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 250 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Legemeer werken helaas 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Met behulp van internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en snelheid voor downloaden verschilt vaak niet. Onontbeerlijk voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Legemeer verkrijgbaar? Voer je gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Voordelen Nadelen Tarief
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €44
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €56

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Legemeer?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (Telfort, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Tele2, KPN) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt regelt je provider dit allemaal. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Maar wanneer kan dat? Het leeuwendeel van de alles-in-1 afspraken duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de organisaties werken samen met een overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het opzeggen van je oude internet- tv- en bellen abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het contract tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Online.nl, Ziggo, XS4ALL, Tele2, Telfort hebben deze mogelijkheid. Heb je een goede deal gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen in het kader van vaste telefonie.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Legemeer? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan profiteer je van een extra voordeel. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, extra veel mobiele data, of iets als gratis Film1. Met dank aan dergelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders maken reclame voor supersnelle internetpakketten. Normaal wel 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder tref jij een aantal praktische voorbeelden. Per activiteit spot jij de vereiste snelheid.


Wat ben je aan het doen? Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien globaal gezien 3 verschillende internet-users: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke klasse adviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor websites bezoeken, Social, E-bankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als Netflix of Youtube. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Langenboom.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Legemeer. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke providers zijn er in de buurt van De Friese Meren?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals data-kabels, modems, routers? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor mogelijkheden die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Denk aan extra’s als begin gemist, vooruitkijken, tv programma’s opnemen of dure zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Ons. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Legemeer.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Hedendaags bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. D.m.v. interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, consoles, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als NPO 101 Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij verscheidene organisaties kan dit tot 2 dagen. Maar bij steeds meer providers kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Meer en meer providers laten jou gemakkelijk TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
Veel abonnementen werken met ongeveer 30 basiszenders. Zoals Ketnet Kids. Eveneens heb je vaak toegang tot regionale kanalen als TV Flevoland en internationale kanalen zoals Nick Hits. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten. Check o.a. PTV Prime en het Passie XXX kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Legemeer


Internet en tv vergelijken in Legemeer

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Legemeer. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en check wat er in het pakket zit (vergeet de speedtest niet!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je postcode + huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, uitzending gemist, on demand films kijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Programma gemist
Veel voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Actief in enkele weken
Veel voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Goede klantenservice
Maximaal voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Heldere voorwaarden
2 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Programma gemist
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Videotheek thuis
Unieke korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Actief in enkele weken
Goede voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Begin gemist
Aantrekkelijk korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Alle bekende tv-zenders
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Alle bekende tv-zenders
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Programma gemist
Goedkope prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Gemakkelijk uitbreiden
Periodieke aanbiedingen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Legemeer

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In en rondom De Friese Meren is dat niet anders. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: internet en TV via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebeginnen qua prijs rond de €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Legemeer? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Kring van Dorth.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Legemeer.