Alles in 1 Lekkum Vergelijk online alle pakketten en bespaar tot wel €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Lekkum vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het moet razendsnel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een vlugge betrouwbare internetverbinding is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor thuiswerken, films streamen, rondsurfen, downloaden van bestanden en nog veel meer. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost dat per maand?

Middels ons zoekscript vergelijk je alle leveranciers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (tv programma’s opnemen, live pauzeren, begin gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij treft hierna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Lekkum. Dit levert een forse besparing op, tot wel €83 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Met behulp van ons zoekscript check jij uitvoerige info en adviezen over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Lekkum.

Alle internet-providers

Vergelijk de pakketten van alle bekende providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden van 200 mb/s en extra zenderpakketten.

Vind de laagste prijzen

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €100 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn vormen van breedbandinternet. Leuk, maar welke soort verbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 alles apart Kabelnoord.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is eigenlijk voor alle woningen toegankelijk. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Hierdoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het nadeel is de mindere snelheid (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Handig om te weten: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten bereik je maximale snelheden van +/- 300 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Lekkum werken helaas 1 of 2 kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De snelheid van downloaden en uploaden zijn doorgaans gelijk. Een must voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Lekkum aanwezig? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Verbindingstype Voordeel Nadeel Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €38
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €53

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Lekkum?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De grootste providers (KPN, Ziggo, Tele2, Online.nl, XS4ALL, Vodafone) hebben een samenwerking. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? De meeste alles-in-1 producten zijn jaarlijks te vernieuwen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste internetproviders werken samen met een overstapservice. De toekomstige partij zal namelijk alles netje verzorgen. Denk aan het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Ziggo, Telfort, Online.nl, Vodafone, Tele2 doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en kies voor deze overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van deze NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook als je dat wenst.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft het label quad play gekregen. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Lekkum? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, gratis mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis “opnemen-pakket”. Met behulp van zulke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internet-aanbieders adverteren met vaak het snelste internet. In de regel wel 450 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna tref jij een aantal praktische voorbeelden. Per handeling tref jij de voorgeschreven snelheid.


Gebeurtenis Vereiste snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over globaal gezien drie verschillende segmenten. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor internetbankieren, mailen, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wat grotere bijlagen, en gebruik je diensten als Film1 of NLziet. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dit kan met verschillende mensen tegelijkertijd. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Lathum.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Lekkum. Hoe maak ik een goede keuze? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke internet providers zijn er in de buurt van Leeuwarden?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via allesin1prijzen.nl check je welke aanbieders beschikbaar zijn. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij niets aan een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je ook niet voor services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Hierbij kun je denken aan modules als online tv kijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken of een extra zenderpakket met kanalen als Fashion TV. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Lekkum.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Via interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (tablet, Playstation, en natuurlijk je TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere kanalen als RTL 5.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige alles-in-1 providers kan dit slechts een paar dagen. Maar bij steeds meer partijen kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Steeds meer bedrijven bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Andere zenderpakketten
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk aan kanalen als SBS9. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als KempenTV en internationale zenders als TRT Türk. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog leuker maken met add-on zenderpakketten. Denk aan FOX en het Star Gold televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Lekkum


Internet en tv vergelijken in Lekkum

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Lekkum. Dat is eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en noteer de samenstelling van het pakket (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (vooruitkijken, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Glasvezel internet
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Zorgeloos online
Introductie-aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Snel en betrouwbaar
Unieke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Met extra zenderpakketten
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Programma gemist
Sportgoedkoop

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Goede klantenservice
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Optionele zenderpakketten
Korting bij 2 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Installatiegarantie
Goede voorwaarden


Youfone

Gratis Fox Sports
Met gratis router
Cashback kortingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
HD-zenders kijken
Sportgoedkoop

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Installatiemonteur mogelijk
2 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Diverse pakketten
Heel betaalbaar


Beste alles-in-1 met glasvezel in Lekkum

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de buurt Leeuwarden zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: internet en TV via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV bestel jij tijdelijk al rond de €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Lekkum? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul nu jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Kuinre.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Lekkum.