Alles in 1 Lelystad Ontdek alle providers en profiteer van kortingen tot €98


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Lelystad vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een razendsnelle gedegen internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor rondsurfen, downloaden van bestanden, uploaden van bestanden, films streamen en nog veel meer. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost het abonnement mij?

Met behulp van de vergelijker tref je alle providers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, live pauzeren) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je ziet daarna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Lelystad. Dit levert een forse besparing op, tot wel €62 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je bewust op zoek naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Geen probleem! Door ons zoekscript ontdek jij praktische details en tips over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Lelystad.

Alle leveranciers

Ontdek de prijzen van de grote Nederlandse providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot maximaal 500 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Bespaar vele euro's per jaar

Controleer direct alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €93 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal genres van breedbandinternet. Maar welke soort verbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 abonnement Tweak.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is eigenlijk voor alle consumenten bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 350 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv & streamen. Nadeel hiervan is dat er minder keuzevrijheid is. Lelystad biedt maar diverse kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? D.m.v. internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden zijn doorgaans gelijk. Cruciaal voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen in heel Nederland. Is glasvezel internet in Lelystad verkrijgbaar? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Voordeel Nadeel Prijs
1. ADSL Goedkopere abonnementen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €37
2. Kabel Prima snelheid Beperkt aanbod Vanaf €47
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €52

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Lelystad?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (Telfort, Online.nl, Tele2, Ziggo, Vodafone, KPN) hebben een samenwerking. Bij een overstap regelt de nieuwe provider alles. Zodoende blijf jij gegarandeerd online. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 deals duren 12 maanden. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de organisaties werken met een overstapservice. Jouw aanstaande provider zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Daarna letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Online.nl, Vodafone, KPN, Telfort, XS4ALL bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Van belang: sluit eerst het nieuwe contract af. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Ook nummerbehoud is mogelijk indien wenselijk.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Lelystad? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis HBO. Dankzij deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers adverteren met steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hierna lees jij een handig overzicht. Per handeling lees je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Wij onderscheiden bij benadering drie verschillende soorten gebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke klasse vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor E-bankieren, websites bezoeken, Social. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en kijk je online video’s op Netflix of Film1. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Lauwersoog.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Lelystad. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Hierom vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in regio Lelystad?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met behulp van onze website vergelijk je in een oogopslag alle spelers. Zodra de woonplaats is ingevuld, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als routers, modems, wifi-versterkers? Geen interesse in bellen via de vaste lijn? Liever zonder televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je niet voor diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een hoop alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Vaak gaat het om extra diensten als extra zenderpakketten, begin gemist, uitzending gemist of dure zenderpakketten met extra zenders zoals 192TV. Heb je dit wel echt nodig? Juist door deze extra’s merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen kunnen voor jou handig zijn. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Lelystad.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Via interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Vandaag de dag doe je dit met elk device (smartphone, laptop, of “ouderwets” op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als The QYOU Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij enkele alles-in-1 providers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Echter, bij andere alles-in-1 providers kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer providers bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Extra zenderpakketten
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Hierbij moet je denken aan zenders als Canvas. Daarbij heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als TV Flevoland en internationale kanalen zoals MTV Rocks. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met meerdere zenderpakketten zoals Voetbalkanaal of het Samanyolu Avrupa kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Flevoland.

alles in 1 in Lelystad


Internet en tv vergelijken in Lelystad

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Lelystad. Het is verrassend eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en noteer de samenstelling van het pakket (vergeet de speedtest niet!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (vooruitkijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Installatiemonteur mogelijk
Sportgoedkoop

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Betrouwbaar netwerk
Tijdelijke korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Top serviceteam
Scherpe korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Uitzending gemist
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Met extra zenderpakketten
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Binnen 6 weken actief
Direct profiteren

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Alle bekende kanelen
Nieuwe klanten korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Stabiel netwerk
Maandelijkse korting


Youfone

Gratis Fox Sports
Betrouwbaar netwerk
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Begin gemist
Veel voordeel

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Live pauzeren
Voordelig proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Pakket zelf samenstellen
Maandelijkse korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Lelystad

Interactieve televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. In de buurt Lelystad is dat niet anders. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is vliegensvlug (100 tot 400 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een misvatting: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV heb je al vanaf €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Lelystad? En welke providers bieden het aan? Vul je locatie in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Kwadendamme.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Lelystad.