Alles in 1 Lemmer Check alle aanbieders en bespaar tot wel €85


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Lemmer vergelijken en afsluiten? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het mag niet langzaam zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een supersnelle degelijke internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. We internetten voor social media, uploaden van bestanden, films streamen, onze studie en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost dat per maand?

Met allesin1prijzen.nl vind je alle providers. En overstappen is kinderspel. Het uitgangspunt is je adres, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, kies een snelheid die bij jou past, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (begin gemist, extra zenderpakketten, live pauzeren) en selecteer het aantal belminuten. Jij spot aansluitend ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Lemmer. Start met vergelijken en bespaar zo €63 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Op basis van allesin1prijzen.nl ontdek je behulpzame informatie over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Lemmer.

Alle aanbieders

Achterhaal de proposities van alle providers en kabelaars

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot maar liefst 200MB plus diverse extra zenders.

Besparen op je internetgebruik

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €66 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn categorieën breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet kan ik nu het beste kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, tv en bellen Delta.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDit type verbinding is voor een groot deel van de consumenten te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is de keuzevrijheid. Hierdoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met internet via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 350 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. Nadeel hiervan is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Lemmer biedt maar diverse kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met behulp van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en downloadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Noodzakelijk voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk voor veel mensen. Is glasvezel internet in Lemmer aanwezig? Voer je gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Voordeel Minpunt Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €35
2. Kabel Prima snelheid Minder te kiezen Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Lemmer?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat kan snel online. De populaire providers (KPN, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Tele2) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Wanneer kan ik overstappen? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt vanaf dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Dit gaat moeiteloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen bieden de overstapservice. De aanstaande aanbieder regelt het papierwerk. Denk aan het beëindigen van je bestaande bellen- televisie en internet abonnement. Tevens zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Online.nl, Vodafone, Ziggo, XS4ALL, KPN hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Noemenswaardig: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook als je die wilt meenemen.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemt men in de volksmond quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Lemmer? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan ontvang je korting. Elke maand opnieuw korting op het maandbedrag, dubbele data, en andere extraatjes als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders adverteren met hoge internetsnelheden. Doorgaans 475 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hieronder bekijk jij een aantal praktische voorbeelden. Per handeling bekijk je de snelheid die noodzakelijk is.


Waar ben je mee bezig? Minimale snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien circa drie verschillende segmenten. instap, standaard en grootverbruik. Voor elk van dezeraden wij een internetsnelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor social media, mailen, internetbankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Youtube of NPO. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Alleen High Definition films kijken! Je download regelmatig grotere bestanden. Game via internet zonder storing? Geen limiet: juist voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Leende.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Lemmer. Welk pakket past bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in de omgeving van De Friese Meren?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via de vergelijk module check je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen interesse in vaste telefonie? Of wil jij een contract zonder TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor services die eigenlijk overbodig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Voorbeelden zijn extra services zoals online tv kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals Extreme Sports Channel. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen zijn voor de toekomst interessant. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Lemmer.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVDankzij interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Vandaag de dag doe je dit met elk device (smartphone, laptop, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij diverse modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als MTV Hits Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene internetproviders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij een groeiend aantal partijen kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Steeds meer providers bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (personal video recorder) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
Veel abonnementen bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Voorbeelden zijn zenders als RTL 5. Daarbij kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals KempenTV. Of wat dacht je van: NostalgieNet. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan PTV Prime en het X-MO tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Lemmer


Internet en tv vergelijken in Lemmer

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Lemmer. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en noteer de samenstelling van het pakket (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (extra zenderpakketten, live pauzeren, begin gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Zorgeloos online
Aantrekkelijk korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Diverse pakketten
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Met gratis router
Scherpe korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Alle tv-zenders
Voordelige prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Binnen 6 weken actief
Maximaal voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Alle bekende tv-zenders
Scherpe korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Begin gemist
Goede voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Gemakkelijke installatie
1 jaar aanbieding


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Met radiozenders
Voordelig proberen

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Alle bekende tv-zenders
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Vlugge activatie
Unieke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Interactieve televisie
Lage tarieven


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Lemmer

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt De Friese Meren is dat niet anders. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het vliegt er over (100 tot 400 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarnaast is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV is al mogelijk vanaf €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Lemmer? Welke aanbieders zijn er? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Laag-Keppel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Lemmer.