Alles in 1 Leons Bekijk alle providers en profiteer van kortingen tot €76


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Leons vergelijken en online overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een snelle en gedegen internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. Dit gebruiken we massaal voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid heb ik nodig? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van ons zoekscript check je alle aanbieders. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (vooruitkijken, live pauzeren, online tv kijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij vindt vervolgens overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Leons. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €96 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of vergelijk je liever een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Middels onze zoekmachine ontdek je uitvoerige info over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Leons.

Alle providers

Bekijk de proposities van alle bekende providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid van wel 200 mb/s plus diverse extra zenders.

Bespaar vele euro's per jaar

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €50 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allemaal vormen van breedbandinternet. De vraag is: welke soort verbinding past bij mij? Bekijk snel informatie over 3-in-1 aanbieding Vodafone.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de consumenten te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Hierdoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (limiet van 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Praktisch: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv & streamen. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Leons heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door gebruik van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Voorgeschreven voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Leons voorhanden? Start met vergelijken en check de diverse contracten.


Soort verbinding Pluspunt Ongunstig Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Verplicht TV-abonnement Vanaf €49
3. Glasvezel De snelste verbinding Geen landelijke dekking Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Leons?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De populaire providers (Tele2, Online.nl, KPN, Vodafone, Telfort, Ziggo) werken met elkaar samen. Als jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Zodoende ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? De meeste alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgekozen? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meeste aanbieders bieden de overstapservice. Jouw aanslaande leverancier regelt het papierwerk. Denk aan het beëindigen van het huidige internet- tv- en bellen abonnement. Daarna zorgen zij ervoor dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, KPN, Vodafone, Telfort, XS4ALL, Online.nl geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan je het nieuwe pakket vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van deze NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Ook nummerbehoud is mogelijk indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Leons? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan dien je hiervoor beloond te worden. Maandelijks heb je dan recht op korting op je pakket, dubbele data, en additionele bonussen als gratis Spotify. Door combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Extra zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De bekende alles-in-1 aanbieders verkondigen vaak het snelste internet. In de regel wel 425 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hieronder vind jij een lijst met voorbeelden. Per online activiteit tref jij de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Er zijn bij benadering 3 verschillende internet-users: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke klasse adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor E-bankieren, e-mailen, Social. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en maak je gebruik van o.a. Youtube of Videoland. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Je download regelmatig grotere bestanden. Of je favoriete game spelen? Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Leerdam.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Leons. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke internet providers zijn er in en rondom Littenseradiel?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module check je direct de beschikbare aanbieders. Zodra je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, routers, data-kabels? Geen behoefte aan bellen met de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo geef jij geen geld uit aan mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. In de regel zijn dit extra services zoals online tv kijken, begin gemist, live pauzeren of pakketten met extra veel zenders met kanalen als MTV Brand New. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door deze dingen af te nemen stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te stimuleren zijn voor sommige huizen onmisbaar. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Leons.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Op dit moment bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. D.m.v. interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, consoles, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via velerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Discovery Channel Documentaire.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Bij andere alles-in-1 providers kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle bedrijven bieden de optie tot TV programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Andere zenderpakketten
Internet bedrijven bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Hierbij moet je denken aan zenders als MTV Brand New Muziek. Bovendien kan je kijken naar regio omroepen zoals Omroep Brabant en je kunt kiezen voor NDR. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog completer maken met meerdere zenderpakketten als HBO en het Planet Turk kanaal. Via jouw eigen leverancier check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Leons


Internet en tv vergelijken in Leons

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Leons. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en schrijf op waar je recht op hebt (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (on demand films kijken, live pauzeren, online tv kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die jou aanspreekt.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Tot 7 dagen terugkijken
Nieuwe klanten korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Heldere voorwaarden
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Overal online TV kijken
Direct profiteren

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Met gratis router
Korting bij 1 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Top serviceteam
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Vlugge activatie
Veel voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Top verbinding
Introductie-aanbieding


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Alle bekende kanelen
Goede voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Uitzending gemist
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Alle bekende tv-zenders
Introductie-aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Top serviceteam
Unieke aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Leons

Digitale televisie en internet via glasvezel is erg populair. In de buurt Littenseradiel wordt dit bevestigd. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is verrassend snel (100 tot 400 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisiebeginnen qua prijs rond de €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Leons? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of overweeg eens Alles in 1 pakket Lage Vuursche.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Leons.