Alles in 1 Lettelbert Check alle aanbieders profiteer van kortingen tot €89


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Lettelbert vergelijken en meteen overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een rappe goede aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We internetten voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost het abonnement mij?

Op basis van onze tool bekijk je alle leveranciers. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, tv programma’s opnemen, uitzending gemist) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij vindt hierna direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Lettelbert. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €86 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Op basis van ons zoekscript vind je behulpzame details en tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Lettelbert.

Alle providers

Bekijk de prijzen van alle bekende providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheden van 100 mb/s en extra zenderpakketten.

Korting op je internetpakket

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €72 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn de bekendste genres van breedbandinternet. Maar welk type verbinding moet ik kiezen? Lees direct meer over 3-in-1 aanbieding Tele2.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de huizen te ontvangen. Een actueel pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Het nadeel is de lage snelheid van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Belangrijk: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Lettelbert biedt echter 1 – 3 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door middel van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Megabit per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschilt vaak niet. Vereist voor zware gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Lettelbert af te sluiten? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Verbindingstype Positief Negatief Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €36
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Verplicht TV-abonnement Vanaf €46
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Lettelbert?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grootste landelijke spelers (Tele2, XS4ALL, Telfort, KPN, Online.nl, Vodafone) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? De meeste alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de internetproviders zijn aangesloten bij de overstapservice. De aanstaande partij regelt dan alles. Denk aan het opzeggen van het “oude” bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens letten zij er op dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, XS4ALL, KPN, Vodafone, Online.nl, Tele2 hebben deze mogelijkheid. Een scherp contract gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit contract snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies eventueel voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Lettelbert? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Elke maand opnieuw €10,00 korting, extra veel mobiele data, of iets als gratis Film1. Door gebruik te maken van dergelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Geliefde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met vaak het snelste internet. Soms tot wel 100den Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Beneden vind je een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid spot je de geschatte snelheid.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn om en nabij 3 categorieën internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor iedere soort vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, internetbankieren, surfen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Leersum.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Lettelbert. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke aanbieders zijn actief in regio Leek?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript doorzoek je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Zodra je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van een vaste telefoonlijn? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan onderdelen die jij niet nodig hebt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een hoop alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit extraatjes zoals tv programma’s opnemen, begin gemist, uitzending gemist of dure zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Horse & Country TV. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router aan te jagen kunnen voor jou handig zijn. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Lettelbert.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, consoles, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via meerdere modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van overige zenders zoals SBS9.

Een andere extra service is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij verscheidene kabelaars kan dit tot 2 dagen. Maar bij een groeiend aantal providers kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Veel aanbieders laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of in de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Diverse zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Canvas. Verder kun je ook regionale zenders kijken als Graafschap TV en je kunt kiezen voor Extreme Sports. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met betaalde zenderpakketten. Check o.a. PTV Prime of het TVBS tv-kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Groningen.

alles in 1 in Lettelbert


Internet en tv vergelijken in Lettelbert

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je op jezelf wonen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Lettelbert. Het is verrassend eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (online tv kijken, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Gratis nummerbehoud
Voordelige prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Top verbinding
Scherpe korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Betrouwbaar netwerk
Lage tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Top verbinding
Eerste periode korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Gratis modem
Hoge korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Gratis modem
Hoge aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Overal online TV kijken
Voordelig proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Binnen 6 weken actief
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Uitzending gemist
Eerste periode korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Top serviceteam
Goedkope prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Moeiteloos overstappen
Unieke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Gemakkelijk uitbreiden
Eerste periode korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Lettelbert

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Leek is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (100 tot 200 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Bovendien is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet heb je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Lettelbert? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Lageland.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Lettelbert.