Alles in 1 Lieveren Vergelijk direct alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €55


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Lieveren vergelijken en afsluiten? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle bekwame verbinding met internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken internet voor rondsurfen, films streamen, televisie kijken, social media en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van deze website bekijk je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (begin gemist, uitzending gemist, vooruitkijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij doorzoekt aansluitend rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Lieveren. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €92 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Met deze website vergelijk je behulpzame details over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Lieveren.

Alle leveranciers

Bekijk de proposities van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid van wel 100 mb/s plus diverse extra zenders.

Besparen op je internetgebruik

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €94 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. De vraag is: welke soort verbinding is handig in mijn situatie? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 Ziggo.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is voor vrijwel alle huishoudens te ontvangen. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a een wat minder snelle verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. De keerzijde van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Lieveren heeft maar 1 of 2 kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? D.m.v. glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mbps. De upload- en downloadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Lieveren aanwezig? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Internetverbinding Voordeel Nadelen Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Lage snelheid Vanaf €41
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel Razendsnel internet Geen landelijke dekking Vanaf €50

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Lieveren?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grote jongens (Telfort, XS4ALL, Tele2, KPN, Online.nl, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Zodoende zit je nooit zonder internet. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 contracten duren 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel met deze overstapservice.

De overstapservice
Veel providers werken samen met de overstapservice. Jouw toekomstige provider regelt dan alles. Denk hierbij aan het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Vodafone, Tele2, XS4ALL, Ziggo, KPN geven jou deze opties. Heb je een goede deal gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met de overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Cruciaal: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook als je dat wenst.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Lieveren? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Denk aan leuke extra’s als korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis HBO. Door toedoen van aantrekkelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Geliefde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De grote providers schreeuwen met razendsnel internet. Gangbaar is dit 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? In de tabel lees je een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis bekijk jij de internetsnelheid die benodigd is.


Wat doe je? Geschatte snelheid?/th>
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen door de bank genomen 3 types internetgebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor internetbankieren, social media, surfen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Videoland of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Download van films en series. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Leunen.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Lieveren. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Noordenveld?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Kan je niet beter iets weglaten?
Zijn extra producten benodig zoals routers, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij niets aan een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je niet voor opties die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Bekende voorbeelden zijn extra services zoals uitzending gemist, live pauzeren, online tv kijken of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als Nick Toons. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen zijn in potentie mogelijke keuzes. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Lieveren.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Dankzij interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, Playstation, en uiteraard de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via velerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld MTV Brand New Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij verscheidene aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Bij weer andere tv-aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

Televisieprogramma opnemen
Het gros van de providers laten je TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (ontvanger met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
Veel abonnementen bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Voorbeelden zijn zenders als VH1 Classic Muziek. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als Dijkland en je kunt kiezen voor Nick Hits. Je kunt je digitale-tv ervaring verder uitbreiden met add-on zenderpakketten evenals HBO en het Dusk! tv-kanaal. Op de site van de aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Drenthe.

alles in 1 in Lieveren


Internet en tv vergelijken in Lieveren

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Lieveren. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies nu de beste aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Er is ook een installatieservice mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Live pauzeren
Korting bij 1 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Snel en betrouwbaar
Introductie-aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Goede klantenservice
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Snelle levertijd
Tijdelijke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Top serviceteam
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Uitzending gemist
Heel betaalbaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Top serviceteam
Scherpe korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Met installatie garantie
Veel voordeel


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Alle bekende kanelen
Maandelijkse korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Met gratis router
Simpele voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Alle tv-zenders
Scherpe korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
HD-zenders kijken
Introductie-aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Lieveren

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. Ook in de buurt van Noordenveld is dit ook zeker het geval. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is sneller dan welke verbinding (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice beginnen qua prijs rond de gemiddeld €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Lieveren? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Ledeacker.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Lieveren.