Alles in 1 Lijnden Bekijk alle aanbieders profiteer van kortingen tot €75


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Lijnden vergelijken en online bestellen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een rappe stabiele internetaansluiting is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken het voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van onze tool vind je alle providers. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, extra zenderpakketten, vooruitkijken) en schat het aantal belminuten. Jij vindt nadien rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Lijnden. Zo bespaar je tot wel €60 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Op basis van allesin1prijzen.nl bekijk jij praktische informatie + tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Lijnden.

Alle leveranciers

Achterhaal de aanbiedingen van alle erkende providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden van maar liefst 200 mb/s plus diverse extra zenders.

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €65 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal genres van breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding moet ik kiezen? Check nu alles over Internet, televisie en bellen Tele2.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor het gros van de gezinnen te ontvangen. Een belangrijk voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de mindere snelheid van maximaal 50MB. Woon je op het platteland? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Handig om te weten: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door via de kabel te internetten surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Lijnden heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door gebruik van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Voorgeschreven voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Lijnden leverbaar? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Voordelen Ongunstig Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traagste verbinding Vanaf €41
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Lijnden?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grootste landelijke spelers (Tele2, Online.nl, Vodafone, Telfort, XS4ALL, KPN) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik al overstappen? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gespot? Overstappen gaat razendsnel door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers werken met deze overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor de afhandeling. In het bijzonder het beëindigen van het huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Verder dragen zij er zorg voor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Vodafone, Telfort, Ziggo, Online.nl, XS4ALL geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Van belang: sluit eerst het nieuwe contract af. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Je telefoonnummer behouden kan ook indien wenselijk.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Lijnden? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn korting op je abonnement, extra veel mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis zenderpakketten. Met behulp van soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders beloven vaak het snelste internet. Veelal 100den Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? In de tabel doorzoek jij een praktisch overzicht. Per bezigheid bekijk je de benodigde snelheid.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien ongeveer 3 categorieën internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Per doelgroep raden wij een internetsnelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor mailen, internetbankieren, social media. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je online video’s op Pathé Thuis of NLziet. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Dit kan met meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Leur.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Lijnden. Welk pakket past bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke bedrijven werken in omgeving Haarlemmermeer?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools vind je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals data-kabels, modems, routers? Geen belangstelling in vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. In de regel zijn dit extra’s als live pauzeren, vooruitkijken, uitzending gemist of uitgebreide kanalen pakketten met betaalkanalen als Stingray Brava. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Juist door deze extra’s zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen behoren tot de mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Lijnden.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Hang jij graag voor de TV? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (iPad , consoles, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere kanalen als NET 5.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij enkele organisaties kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij andere kabelaars kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Veel bedrijven laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Diverse zenderpakketten
Veel abonnementen bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als TV Oranje Muziek. Eveneens heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als OOG TV en je kunt kiezen voor TVE. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog leuker maken met meerdere zenderpakketten. Denk aan HBO en het Samanyolu Avrupa tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Noord-Holland.

alles in 1 in Lijnden


Internet en tv vergelijken in Lijnden

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Lijnden. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Met radiozenders
Scherpe korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Overal online TV kijken
Welkomstkorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Gratis modem
Scherpe korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Binnen 6 weken actief
Tijdelijke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Overal online TV kijken
Sportgoedkoop

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Zorgeloos online
Maandelijkse korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
De alles in 1 oplossing
Aantrekkelijk korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Begin gemist
Maximaal voordeel


Youfone

Met YoufoneTV app
Alle tv-zenders
Scherpe aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Snelle levertijd
Nieuwe klanten korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Gratis ontvanger
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Topkwaliteit TV
Leuke welkomstcadeaus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Lijnden

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de streek Haarlemmermeer wordt dit bevestigd. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en zeer betrouwbaar. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: een internet glasvezel abonnement is alleen voor mensen met geld. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice heb je al vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Lijnden? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Leek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Lijnden.