Alles in 1 Limburg Ontdek alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €72


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Limburg vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een innovatieve goede verbinding tot het internet is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor onze studie, televisie kijken, downloaden van bestanden, internetbankieren of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid heb ik nodig? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Op basis van onze tool vind je alle aanbieders. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, vooruitkijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij spot nadien meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Limburg. Start met vergelijken en bespaar zo €96 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Met onze tool doorzoek jij uitgebreide informatie + tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Limburg.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van alle providers en kabelaars

Razendsnel internet

Internetsnelheden van maar liefst 200MB en het gemak van interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €88 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een types breedbandinternet. Echter, welk type internetverbinding moet ik kiezen? Ga direct naar de pagina over Zender HBO.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDit type verbinding is voor bijna alle woningen beschikbaar. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel 350 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie kijken. Nadeel hiervan is dat er minder keuzevrijheid is. Limburg werken helaas 1 of 2 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Via internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden zijn doorgaans gelijk. Cruciaal voor de heavy users. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Limburg af te sluiten? Gebruik onze vergelijker en vind uit wat de opties zijn.


Internetverbinding Voordeel Nadeel Tarieven
1. ADSL Overal te ontvangen Traagste verbinding Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel De snelste verbinding Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Limburg?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste providers (Tele2, Online.nl, Vodafone, XS4ALL, Telfort, Ziggo) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt zorgen de providers voor de afhandeling. Zodoende zit je nooit zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal uitgekozen? Je zult geen hinder ondervinden door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Veel internetproviders zijn aangesloten bij een overstapservice. De nieuwe leverancier zorgt voor de afhandeling. In het bijzonder het afzeggen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Daarna letten zij er op dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Ziggo, Online.nl, KPN, Vodafone, XS4ALL hebben deze mogelijkheid. Heb je een goede deal gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Van belang: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook als je die wilt meenemen.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Limburg? Kies je voor alles in 1 producten dan dien je hiervoor beloond te worden. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, extra veel mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Spotify. Door toedoen van combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met supersnelle internetpakketten. Gangbaar is dit 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Onderstaand lees jij een praktisch overzicht. Per werkzaamheid lees je de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden circa 3 types internetgebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk van dezebevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je gebruikt het internet alleen voor social media, internetbankieren, mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en maak je gebruik van o.a. NPO of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Geen beperkingen: gewoon verschillende mensen tegelijkertijd. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Zwaagdijk.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Limburg. Hoe maak ik een goede keuze? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Limburg?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via de vergelijk module check je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Zodra jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Geen interesse in vast bellen? Of heb je geen televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Denk aan extraatjes zoals extra zenderpakketten, begin gemist, uitzending gemist of een extra zenderpakket met kanalen als Stingray DJAZZ. Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Limburg.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVMet behulp van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, computer, en natuurlijk je TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere zenders als RTL 4.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal tv-aanbieders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij andere tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer kabelaars laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
De meeste pakketten bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Onder andere zenders zoals SBS 6. Bovendien kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals ROS-Kabelkrant en je kunt kiezen voor E! Entertainment. Je kunt je digitale-tv ervaring nog completer maken met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Ziggo Sport en het TGRT EU kanaal. Bij je eigen internet-provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Limburg.

alles in 1 in Limburg


Internet en tv vergelijken in Limburg

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Limburg. Dat is eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en noteer de samenstelling van het pakket (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, vooruitkijken, uitzending gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Er is ook een installatieservice mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Ruim aanbod zenders
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Gratis ontvanger
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Snelle levertijd
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Gemakkelijk uitbreiden
Maximaal voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Meerde add-ons
Cashback kortingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Ruime keuze
Eerste periode korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Zorgeloos online
Aantrekkelijk korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
De alles in 1 oplossing
1 jaar aanbieding


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Met handige App
Aantrekkelijk korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gemakkelijke installatie
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Meerde add-ons
Introductiekorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Met handige App
Voordelige tarieven


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Limburg

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. In de streek Limburg zijn er steeds meer mogelijkheden. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), en zeer betrouwbaar. Evenzeer biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice bestel jij tijdelijk al rond de €40 – €50 in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Limburg? Welke leveranciers doen dit? Vul nu jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Zoetermeer.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Limburg.