Alles in 1 Limmen Vergelijk direct alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €98


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Limmen vergelijken en direct de overstap maken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle gedegen verbinding met internet is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor downloaden van bestanden, social media, uploaden van bestanden, internetbankieren of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid heb ik nodig? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via deze website tref je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Het uitgangspunt is je adres, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (on demand films kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je ziet vervolgens direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Limmen. Dit levert een forse besparing op, tot wel €88 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Via ons zoekscript zoek je praktische details en tips over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Limmen.

Alle leveranciers

Vind de deals van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van maar liefst 500 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Check de laagste prijs

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €71 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Interessant, maar welk type internetverbinding past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over 3-in-1 met glasvezel T-Mobile.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor heel veel huizen te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daardoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is de mindere snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Via de kabel-internetverbinding bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Limmen biedt echter 1 – 3 kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? D.m.v. glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel internet nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Limmen af te sluiten? Start met vergelijken en achterhaal wat er mogelijk is.


Type internet Positief Nadelen Tarieven
1. ADSL Overal te ontvangen Lage snelheid Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Verplicht TV-abonnement Vanaf €45
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Limmen?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De grote jongens (Tele2, Ziggo, Telfort, Vodafone, Online.nl, KPN) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt wordt alles voor jou geregeld. Daardoor blijf jij gegarandeerd online. Kan ik al overstappen? Het gros van de alles-in-1 afspraken zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Dit is ongecompliceerd via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen leveren de overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt dan alles. In het bijzonder het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Verder dragen zij er zorg voor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, XS4ALL, Telfort, Ziggo, Vodafone, Tele2 geven jou deze opties. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van de NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Tip: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Limmen? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. De belangrijkste voordelen zijn korting op je abonnement, extra MB’s en andere extraatjes als gratis Spotify. Door toedoen van aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders maken reclame voor steeds vaker met hoge snelheden. In de regel wel 475 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna tref jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per online activiteit bekijk jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Er zijn grofweg 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk van dezetref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent alleen online voor E-bankieren, e-mailen, websites bezoeken. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Pathé Thuis of NPO. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Leuth.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Limmen. Welk pakket past bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in omgeving Castricum?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via de vergelijk module bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als modems, routers, wifi-versterkers? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Of wil jij een contract zonder TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor aspecten die totaal niet relevant zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een hoop alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Denk aan extraatjes zoals live pauzeren, uitzending gemist, extra zenderpakketten of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals Animal Planet. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door deze dingen af te nemen schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te pushen zijn voor de toekomst interessant. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Limmen.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen vind je in elk drie in één pakket digitale TVDankzij interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, Xbox, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verschillende modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere kanalen als SBS 6.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige tv-aanbieders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij steeds meer aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Meer en meer aanbieders verzorgen de optie tot TV programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (personal video recorder) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
Veel leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als Veronica / Disney XD. Bovendien kan je kijken naar regio omroepen zoals TV Gelderland en internationale zenders als Mezzo. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Eredivisie live en het Passie XXX kanaal. Op de providers website doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Noord-Holland.

alles in 1 in Limmen


Internet en tv vergelijken in Limmen

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Limmen. Dat is eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (extra zenderpakketten, begin gemist, uitzending gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die jou aanspreekt.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Er is ook een installatieservice mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Ruim aanbod zenders
Korting bij 1 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Gemakkelijke installatie
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Supersnel via Glas
Scherpe voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Stabiel netwerk
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Met gratis router
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Topkwaliteit TV
Cashback kortingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Vlugge activatie
Maximaal voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Stabiele verbinding
Hoge aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Supersnel via Glas
Cashback kortingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Snel en betrouwbaar
Goedkoop proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Topkwaliteit TV
Tijdelijke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Moeiteloos overstappen
Korting bij 1 jaar


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Limmen

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. En ook in de regio Castricum zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Bovendien spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al mogelijk vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Limmen? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Leens.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Limmen.