Alles in 1 Lochem Vergelijk direct alle pakketten en profiteer van kortingen tot €79


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Lochem vergelijken en direct de overstap maken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een vlugge degelijke internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. We internetten voor onze studie, thuiswerken, social media, films streamen en steeds vaker voor online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost dat per maand?

Met onze postcodetool check je alle aanbieders. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (vooruitkijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij ziet aansluitend meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Lochem. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €52 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Het kan allemaal! Door onze tool bekijk jij handige info en adviezen over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Lochem.

Alle kabelaars

Ontdek de prijzen van de grote Nederlandse providers

Enorm snel internet

Internetsnelheden van 200MB plus veel uitbreidingspakketten.

Korting op je internetpakket

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €50 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allen vormen van breedbandinternet. De vraag is: welk type breedbandinternet kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet & televisie Tweak.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle huizen te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Om die reden is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid van maximaal 50MB. Woon je in afgelegen gebied? Dan is het vaak nog wat trager. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. Nadeel hiervan is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Lochem werken helaas 1 of 2 kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door middel van internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Vereist voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Lochem aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort aansluiting Positief Nadelig Abonnement
1. ADSL Overal te ontvangen Traag Vanaf €39
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder te kiezen Vanaf €44
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Lochem?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (KPN, Telfort, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Ziggo) hebben een samenwerking. Wanneer jij overstapt regelt je provider dit allemaal. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een andere partij. Een goede alles-in-1 deal uitgezocht? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen leveren de overstapservice. De aanstaande aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Voorbeelden zijn het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Daarna zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, Ziggo, KPN, XS4ALL, Online.nl, Vodafone bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Noemenswaardig: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je dat wenst.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Lochem? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Elke maand opnieuw €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Met behulp van combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven vaak het snelste internet. Veelal 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Onderstaand spot je een aantal praktische voorbeelden. Per activiteit vind je de vereiste snelheid.


Waar ben je mee bezig? Minimale snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen circa drie “klassen” internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke klasse vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Het internet open jij alleen voor websites bezoeken, E-bankieren, Social. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en stream je films via Pathé Thuis of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Lierop.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Lochem. Welk pakket past bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in regio Lochem?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module vergelijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Liever zonder televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je ook niet voor opties die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Bekende voorbeelden zijn extra’s als tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, uitzending gemist of premium zenderpakketten met premium zenders zoals Nick Music. Heb je dit wel echt nodig? Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te verbeterzijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Lochem.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (mobiel, laptop, of “ouderwets” op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als NPO 101 Entertainment.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige partijen kan dit max. 48 uur. Echter, bij andere kabelaars kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Steeds meer providers verzorgen de optie tot programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Andere zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk aan kanalen als Discovery Channel Documentaire. Bovendien kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als RTV Rijnmond. Maar ook internationalen zoals MTV Base. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Check o.a. PTV Prime of het Zee Cinema televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Gelderland.

alles in 1 in Lochem


Internet en tv vergelijken in Lochem

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Lochem. Dit wordt makkelijk gemaakt aan de hand van de volgende stappen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (begin gemist, vooruitkijken, on demand films kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de provider die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Gemakkelijk overstappen
Welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Vlugge activatie
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Met installatie garantie
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Snelle levertijd
Korting bij 1 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Installatiegarantie
Voordelig proberen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
HD-zenders kijken
Scherpe aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Uitzending gemist
Voordelige prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Goede klantenservice
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Snelle levertijd
Maximaal voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Topkwaliteit TV
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Stabiel netwerk
Tijdelijke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Stabiel netwerk
Hoge korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Lochem

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In de streek Lochem zien we dit zeker terug. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarbij heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV heb je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Lochem? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Lekkerkerk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Lochem.