Alles in 1 Loënga Vergelijk online alle pakketten profiteer van kortingen tot €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Loënga vergelijken en meteen overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle degelijke internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. Dit gebruiken we massaal voor televisie kijken, thuiswerken, films streamen, downloaden van bestanden en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Op basis van deze website vind je alle aanbieders. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (on demand films kijken, uitzending gemist, vooruitkijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij treft aansluitend rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Loënga. Op die manier bespaar je al gauw €63 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Op basis van ons zoekscript doorzoek jij nuttige informatie + tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Loënga.

Alle leveranciers

Vind de prijzen van alle erkende providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot maximaal 500MB plus handige interactieve TV

Korting op je internetpakket

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €78 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn de bekendste voorbeelden van breedbandinternet. Echter, welk type breedbandinternet moet ik kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar 3-in-1 aanbieding Delta.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor heel veel Nederlanders voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daarom is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het nadeel is de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabel internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door streamen. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Loënga heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Dankzij glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Onontbeerlijk voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Loënga af te sluiten? Vul de tool in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Positief Minpunt Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Prima internetsnelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €45
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet altijd mogelijk Vanaf €53

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Loënga?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grote jongens (Telfort, Online.nl, KPN, Vodafone, Ziggo, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Zodoende zit je geen dag zonder internet. Maar wanneer kan dat? Vrijwel alle alles-in-1 contracten zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgezocht? Het overstappen gaat probleemloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders verschaffen deze overstapservice. De nieuwe leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het opzeggen van je oude tv- internet en bellen abonnement. Daarna letten zij er op dat de aansluiting op tijd ingaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Online.nl, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, KPN geven jou deze opties. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Cruciaal: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft het label quad play gekregen. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Loënga? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Je moet dan denken aan extraatjes als €10,00 korting, dubbele MB’s, of iets als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door gebruik te maken van combideals als deze ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De verschillende providers verkondigen enorme internetsnelheden. Soms tot wel 425 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Beneden spot jij een lijst met voorbeelden. Per handeling vind jij de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden plusminus 3 verschillende internet-users: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Per doelgroep raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor internetbankieren, social media, surfen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Film1 of Pathé Thuis. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat kan al voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Lievelde.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Loënga. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke aanbieders zijn actief in omgeving Súdwest-Fryslân?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via onze tools doorzoek je in een oogopslag alle spelers. Wanneer je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de keuze automatisch beperkter. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij geen baat bij bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Bekende voorbeelden zijn extra’s als online tv kijken, live pauzeren, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als Comedy Central Extra. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers aan te jagen behoren tot de mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Loënga.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (smartphone, laptop, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van velerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Canvas.

Een andere extra service is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige aanbieders kan dit max. 48 uur. Maar bij een groeiend aantal aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Meer en meer internetproviders bieden de optie tot programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-providers bieden rond de 25 standaard zenders. Zoals History Documentaire. Daarentegen kun je ook regionale zenders kijken als RTV LOVE. Maar ook internationalen zoals TV Oranje. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience uitbouwen met extra zenderpakketten als Eredivisie live of het SET Asia tv-kanaal. Op de website van jouw provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Loënga


Internet en tv vergelijken in Loënga

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Loënga. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, live pauzeren.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
HD-zenders kijken
Korting bij 2 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Gemakkelijke installatie
Scherpe aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Uitzending gemist
Goedkoop proberen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Gratis nummerbehoud
Introductiekorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Uitzending gemist
Simpele voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Tot 7 dagen terugkijken
Aantrekkelijk korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Met gratis router
Welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Alle tv-zenders
Scherpe aanbieding


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Goede klantenservice
Scherpe voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Meerde add-ons
Voordelig proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Alle bekende kanelen
Voordelig proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Binnen 6 weken actief
Goedkoop proberen


Beste alles-in-1 met glasvezel in Loënga

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de buurt Súdwest-Fryslân hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is sneller dan welke verbinding (150 tot 300 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Verder heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is duurder dan de kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebeginnen qua prijs rond de €40 – €50 in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Loënga? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul eerst jouw postcode in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen aanbieders gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Lemele.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Loënga.