Alles in 1 Maasbree Check alle providers en bespaar tot wel €52


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Maasbree vergelijken en online overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een snelle en stabiele aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken het voor downloaden van bestanden, rondsurfen, uploaden van bestanden, social media maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Met behulp van onze tool ontdek je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Het uitgangspunt is je adres, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (uitzending gemist, live pauzeren, extra zenderpakketten) en selecteer het aantal belminuten. Je treft hierna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Maasbree. Op die manier bespaar je al gauw €58 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Middels onze zoekmachine vergelijk je uitgebreide informatie over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Maasbree.

Alle internet-providers

Achterhaal de pakketten van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot 100 MB plus veel uitbreidingspakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €71 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een vormen van breedbandinternet. Maar welk type breedbandinternet moet ik kiezen? Check nu alles over Internet, tv en bellen Youfone.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor bijna alle woningen verkrijgbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De keerzijde hiervan is o.a een lage internetsnelheid (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door internet op deze kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 200 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Maasbree heeft een beperkt aantal kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Vereist voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Maasbree aanwezig? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Type internet Positief Minpunt Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Kan traag zijn Vanaf €41
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Vaak maar één kabelaar Vanaf €44
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet altijd mogelijk Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Maasbree?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De meest bekende aanbieders (Telfort, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Tele2, KPN) hebben een samenwerking. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve zit je nooit zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Je zult geen hinder ondervinden door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de partijen werken samen met de overstapservice. Jouw nieuwe provider zorgt voor de afhandeling. Denk aan het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Vervolgens regelen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Online.nl, Vodafone, KPN, Ziggo, XS4ALL bieden dit aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies eventueel voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Dit heet ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Maasbree? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je hiervoor beloond. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, extra MB’s of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis zenderpakketten. Door gebruik te maken van zulke combideals krijg je dus meer voor je geld. Erkende 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten maken reclame voor supersnelle internetpakketten. Normaliter 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? In de tabel vind je een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid doorzoek jij de benodigde snelheid.


Activiteit Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn naar schatting drie verschillende soorten gebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor elke klasse bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent alleen online voor E-bankieren, Social, e-mailen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en stream je films via NPO of Film1. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Ook handig: alle info over Glasvezel internet Lucaswolde.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Maasbree. Hoe weet ik wat bij mij past? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke partijen leveren in en rondom Peel en Maas?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Wanneer de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Heb jij geen baat bij een vaste telefoonlijn? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo ben je geen geld kwijt aan aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. In de regel zijn dit modules als on demand films kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als Pebble TV. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen zijn opties. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Maasbree.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. D.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, Xbox, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij verscheidene kabelaars is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij andere providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Het gros van de bedrijven verzorgen de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Additionele zenderpakketten
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk hierbij aan RTL 4. Daarnaast kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Omroep Brabant. Maar ook internationalen zoals BBC Three/ CBBC. Je kunt jouw digitale-tv abonnement personaliseren met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal of het TeVeSur kanaal. Op de website van jouw provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Limburg.

alles in 1 in Maasbree


Internet en tv vergelijken in Maasbree

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Maasbree. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (on demand films kijken, begin gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Top verbinding
Goede voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Ruime keuze
Introductiekorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Programma gemist
Scherpe prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Installatiegarantie
Sportgoedkoop

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Alle tv-zenders
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Met handige App
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Meerde add-ons
Goedkoop proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Live pauzeren
Goedkoop proberen


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Moeiteloos overstappen
Introductie-aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Gratis ontvanger
Maandelijkse korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
De alles in 1 oplossing
Voordelige tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Uitzending gemist
Scherpe prijzen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Maasbree

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de streek Peel en Maas is dit ook zeker het geval. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je vaak hoort: Televisie en internet via glasvezel is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Maasbree? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Linschoten.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Maasbree.