Alles in 1 Maassluis Check alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €95


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Maassluis vergelijken en online overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge bekwame internet-connectie is voor veel mensen onmisbaar geworden. We internetten voor thuiswerken, social media, downloaden van bestanden, internetbankieren of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost dat per maand?

Op basis van onze tool vind je alle internetbedrijven. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Het uitgangspunt is je adres, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (vooruitkijken, live pauzeren, uitzending gemist) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt daarna overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Maassluis. Start met vergelijken en bespaar zo €86 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Het kan allemaal! Op basis van onze zoekmachine check je uitgebreide details en tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Maassluis.

Alle kabelaars

Achterhaal de prijs van de grote Nederlandse providers

Razendsnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 200MB en extra zenderpakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar tot wel €54 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. Maar welke verbinding moet ik kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 vergelijken Tweak.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is eigenlijk voor alle Nederlanders toegankelijk. Het grootste voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (limiet van 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Belangrijk: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. Het nadeel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Maassluis heeft slechts enkele kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? D.m.v. internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s of sneller. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden is vaak gelijk. Een must voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Maassluis leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort verbinding Gunstig Minpunt Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €38
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder te kiezen Vanaf €43
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €52

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Maassluis?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De grotere partijen (KPN, Vodafone, Online.nl, Telfort, Tele2, XS4ALL) werken met elkaar samen. Bij een overstap wordt dit allemaal uit handen genomen. Derhalve hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Wanneer kan ik overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. je kunt dan overgaan naar een nieuwe aanbieder. Een nieuw 3-in-1 pakket geselecteerd? De overstap is eenvoudig dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meeste organisaties verschaffen de overstapservice. De nieuwe aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Voorbeelden zijn het opzeggen van je oude televisie- bellen en internet abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Tele2, Ziggo, XS4ALL, Vodafone, KPN geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Kun je niet gebruik maken van de NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Let op: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Ook nummerbehoud is mogelijk als je die wilt meenemen.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Maassluis? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, een verdubbeling van je MB’s, en andere extraatjes als gratis HBO. Dankzij aantrekkelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met hoge internetsnelheden. Veelal 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder bekijk je een praktisch overzicht. Per online activiteit doorzoek jij de benodigde snelheid.


Gebeurtenis Geschatte snelheid?/th>
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen grofweg 3 verschillende internet-users: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke klasse tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan E-bankieren, websites bezoeken, Social. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. NLziet of Youtube. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Lutjegast.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Maassluis. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om die reden geven we je graag wat adviezen.

Welke partijen leveren in de streek Maassluis?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met behulp van onze website bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de keuze automatisch beperkter. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Geen belangstelling in bellen met de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan aspecten die jij niet nodig hebt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals online tv kijken, begin gemist, uitzending gemist of pakketten met extra veel zenders bijv. met zenders als RTL Lounge. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door van extra’s gebruik te maken zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Maassluis.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Mag jij graag naar de tv kijken? Deze dagen is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Dankzij interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, PC, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij allerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere kanalen als MTV Music Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal kabelaars kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere leveranciers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de internetproviders laten jou (gratis) programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Andere zenderpakketten
Alle providers bieden rond de 25 standaard zenders. Bijvoorbeeld kanalen als MTV Dance Muziek. Eveneens kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Oskar. Maar ook internationalen zoals BBC Two. Je kunt je digitale-tv ervaring nog completer maken met extra zenderpakketten. Check o.a. PTV Prime en het Zee TV kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Zuid-Holland.

alles in 1 in Maassluis


Internet en tv vergelijken in Maassluis

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of heb je plannen om te verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Maassluis. Dit kan haast niet fout gaan door de volgende tips te gebruiken.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (on demand films kijken, begin gemist, online tv kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Met installatie garantie
Goedkoop proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Overal online TV kijken
Voordelige tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Met extra zenderpakketten
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Gratis nummerbehoud
Lage tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Interactieve televisie
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Stabiel netwerk
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
De alles in 1 oplossing
Korting bij 1 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Installatiegarantie
Introductiekorting


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Heldere voorwaarden
Introductie-aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Goedkoop vast bellen
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Live pauzeren
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Goedkoop vast bellen
Veel voordeel


Beste alles-in-1 met glasvezel in Maassluis

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Met name in de omgeving Maassluis is dit ook zeker het geval. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarnaast heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiekun je al laten aansluiten vanaf €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Maassluis? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen “hits” op glasvezel? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Lith.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Maassluis.