Alles in 1 Makkinga Check alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €70


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Makkinga vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het moet supersnel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een snelle en degelijke internet-connectie is hiervoor cruciaal. Internet gebruiken we voor social media, onze studie, uploaden van bestanden, internetbankieren maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Middels allesin1prijzen.nl bekijk je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (online tv kijken, uitzending gemist, begin gemist) en schat het aantal belminuten. Je spot direct direct de goedkoopste alles in 1 provider in Makkinga. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €59 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je bewust op zoek naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Het kan allemaal! Middels onze zoekmachine check jij praktische informatie over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Makkinga.

Alle leveranciers

Ontdek de pakketten van de grote Nederlandse providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid van 500MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind de laagste prijzen

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €96 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn een voor een voorbeelden van breedbandinternet. Maar welk type breedbandinternet moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, tv en bellen Delta.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de huishoudens voorhanden. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel 250 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Makkinga heeft maar 1 of 2 kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Via glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Cruciaal voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Makkinga af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en check de diverse contracten.


Soort verbinding Voordelig Nadelen Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €54

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Makkinga?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (KPN, Online.nl, Telfort, Tele2, Ziggo, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier zit je nooit zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een nieuwe provider. Heb je een mooie pakketdeal gespot? Overstappen gaat razendsnel via de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de bedrijven zijn aangesloten bij de overstapservice. De nieuwe aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Zelfs zorgen zij ervoor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Tele2, Vodafone, KPN, Ziggo, Online.nl geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Belangrijk: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Makkinga? Kies je voor alles in 1 producten dan kunnen de kortingen flink oplopen. Denk aan leuke extra’s als €10,00 korting, extra MB’s of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis premium zenderpakketten. Door aantrekkelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internet-aanbieders maken reclame voor enorme internetsnelheden. Vaak wel 425 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hierna lees jij een lijst met voorbeelden. Per online activiteit bekijk je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Gebeurtenis Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We zien min of meer drie verschillende soorten gebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor internetbankieren, social media, surfen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en maak je gebruik van o.a. Videoland of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Houd je van online gamen? Dit kan met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Luttenberg.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Makkinga. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke aanbieders zijn actief in regio Ooststellingwerf?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via onze tools vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, data-kabels, routers? Heb jij geen baat bij de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Bekende voorbeelden zijn extra diensten als vooruitkijken, online tv kijken, live pauzeren of pakketten met extra veel zenders met aanvullende themakanalen als VH1. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te pushen zijn voor de toekomst interessant. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Makkinga.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, laptop, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als NET 5.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele partijen is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij een groeiend aantal partijen kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Veel providers bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (ontvanger met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
Internet bedrijven werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk aan kanalen als RTL 8. Daarentegen kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als AT5 en internationale zenders als FOXlife. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met premium zenderpakketten. Denk aan PTV Prime en het Zee TV televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Makkinga


Internet en tv vergelijken in Makkinga

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Makkinga. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (tv programma’s opnemen, begin gemist, live pauzeren.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de provider die jou aanspreekt.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Een monteur aan huis is ook mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Top verbinding
Goedkoop proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Supersnel via Glas
Voordelige prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Met gratis router
1 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Top serviceteam
Lage tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Optionele zenderpakketten
Maandelijkse korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Binnen 6 weken actief
Tijdelijke korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Snel en betrouwbaar
Goedkoop proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Stabiele verbinding
Hoge aanbieding


Youfone

Experia Box V10
Goedkoop vast bellen
Maximaal voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Supersnel via Glas
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Videotheek thuis
Welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Actief in enkele weken
Hoge korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Makkinga

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. En ook in de regio Ooststellingwerf komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Evenzeer biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Televisie en internet via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen bestel jij tijdelijk al rond de €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Makkinga? En welke providers bieden het aan? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Loenen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Makkinga.