Alles in 1 Makkum Vergelijk online alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €87


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Makkum vergelijken en online bestellen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe goede aansluiting op internet is hiervoor cruciaal. We internetten voor 0 en nog veel meer. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost dat per maand?

Met behulp van onze postcodetool vergelijk je alle internetbedrijven. En overstappen is kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (live pauzeren, begin gemist, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je vindt aansluitend ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Makkum. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €90 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Geen probleem! Door deze website vind je uitvoerige details en tips over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Makkum.

Alle kabelaars

Bekijk de proposities van de grote Nederlandse providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid van 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €51 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. Alleen, welk type verbinding moet ik kiezen? Ga direct naar de pagina over Voordelig alles in 1 KPN.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor bijna alle woningen beschikbaar. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is de lagere snelheden (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie gebruik. Het grote minpunt van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Makkum biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Onontbeerlijk voor de heavy users. Helaas is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Makkum beschikbaar? Voer je gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type internet Voordelen Nadeel Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €40
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Makkum?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grootste providers (Tele2, Telfort, Ziggo, KPN, Online.nl, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding uitgekozen? Je zult geen hinder ondervinden door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders verschaffen deze overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt dan alles. Onder andere het opzeggen van het “oude” bellen- internet en tv abonnement. Zelfs dragen zij er zorg voor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Tele2, Ziggo, Vodafone, KPN, Online.nl hebben deze mogelijkheid. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Van belang: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft te maken met het quad play abonnement. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Makkum? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis Spotify. Met dank aan aantrekkelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven enorme internetsnelheden. Vaak wel 475 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand bekijk je een aantal alledaagse voorbeelden. Per online activiteit vind je de minimale snelheid.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Wij onderscheiden bij benadering drie verschillende soorten gebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor iedere soort vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor internetbankieren, surfen, mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en kijk je online video’s op Netflix of Pathé Thuis. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Luxwoude.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Makkum. Hoe weet ik wat bij mij past? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je de goede richting in te wijzen vind je hieronder wat meer info.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Súdwest-Fryslân?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via de vergelijk module bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals routers, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor services die irrelevant en overtollig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Hierbij kun je denken aan aanvullende opties zoals vooruitkijken, on demand films kijken, live pauzeren of pakketten met extra veel zenders met kanalen als Discovery Science. Heb je dit wel echt nodig? Door te kiezen voor add-ons zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te stimuleren zijn opties. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Makkum.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Tegenwoordig is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Dankzij interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Mogelijk op steeds meer apparaten (smartphone, laptop, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld MTV Hits Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige kabelaars kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Veel kabelaars laten je programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Diverse zenderpakketten
Alle providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als History Documentaire. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Omroep Brabant. Maar ook internationalen zoals Comedy Central Family. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog persoonlijker maken met extra zenderpakketten als Ziggo Sport en het Haber Türk TV televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Makkum


Internet en tv vergelijken in Makkum

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je over naar een nieuwe woning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Makkum. Het is verrassend eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (on demand films kijken, online tv kijken, tv programma’s opnemen.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
HD-zenders kijken
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Interactieve televisie
Direct profiteren

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Pakket zelf samenstellen
Hoge korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Met gratis router
Korting bij 2 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Actief in enkele weken
Direct profiteren

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Top serviceteam
Voordelige tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Diverse pakketten
Heel betaalbaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Ruime keuze
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Experia Box V10
Gemakkelijke installatie
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Installatiemonteur mogelijk
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Alle bekende tv-zenders
Veel voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Goedkoop vast bellen
Super prijs/kwaliteit


Beste alles-in-1 met glasvezel in Makkum

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. Ook in de buurt van Súdwest-Fryslân zijn er steeds meer mogelijkheden. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (50 tot 100 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarbij staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Makkum? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Loenen aan de Vecht.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Makkum.