Alles in 1 Margraten Check alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €57


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Margraten vergelijken en online bestellen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet supersnel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en stabiele internet-connectie is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken internet voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheden bieden zij aan? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Door allesin1prijzen.nl tref je alle internetbedrijven. En overstappen is kinderspel. Het uitgangspunt is je adres, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, live pauzeren) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij vindt vervolgens overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Margraten. Start met vergelijken en bespaar zo €94 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier enkel voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Op basis van onze tool tref je uitvoerige informatie + tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Margraten.

Alle kabelaars

Achterhaal de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden van wel 500 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €91 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn een voor een vormen van breedbandinternet. De vraag is: welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over Goedkoop alles in 1 van Caiway.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor bijna alle Nederlanders toegankelijk. Het voornaamste pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. Het nadeel is de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Margraten heeft slechts enkele kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Door middel van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet bereikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Margraten verkrijgbaar? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort verbinding Voordelig Nadelig Abonnement
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Margraten?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (Tele2, Online.nl, Telfort, Ziggo, XS4ALL, Vodafone) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Zodoende kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Het gros van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe provider. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket uitgezocht? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders verschaffen een overstapservice. De nieuwe partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk aan het beëindigen van je bestaande bellen- internet en tv abonnement. Daarna zien zij erop toe dat het contract tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Ziggo, XS4ALL, KPN, Tele2, Online.nl doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Van belang: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas daarna beëindig je het contract. Je telefoonnummer behouden kan ook indien wenselijk.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemt men in de volksmond quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Margraten? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je hiervoor beloond. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op het maandbedrag, extra MB’s of iets als gratis FOX Sports. Dankzij soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers beloven hoge internetsnelheden. Normaal wel 425 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Beneden doorzoek jij veel voorkomende handelingen. Per activiteit bekijk je de internetsnelheid die benodigd is.


Gebeurtenis Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Wij onderscheiden ruwweg drie verschillende segmenten. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Per doelgroep raden wij een internetsnelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor surfen, internetbankieren, social media. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of Youtube. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Maartensdijk.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Margraten. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat hangt af van veel aspecten. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke internet providers zijn er in de streek Eijsden-Margraten?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via de vergelijk module tref je in een oogopslag alle spelers. Wanneer jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, routers, modems? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je niet voor opties die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles-in-1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Denk aan modules als begin gemist, uitzending gemist, online tv kijken of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Fine Living. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen kunnen voor jou handig zijn. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Margraten.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Kijk jij graag naar de buis? Tegenwoordig vind je in elk drie in één pakket digitale TVMet behulp van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (smartphone, consoles, en niet te vergeten de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Hits Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige kabelaars kan dit slechts een paar dagen. Maar bij een groeiend aantal tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Meer en meer providers laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Extra zenderpakketten
Internet providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Voorbeelden zijn zenders als RTL 7. Ook heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Oost. Maar ook internationalen zoals Crime & Investigation Network. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten evenals Ziggo Sport of het A-TiVi kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Limburg.

alles in 1 in Margraten


Internet en tv vergelijken in Margraten

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Margraten. Dit wordt makkelijk gemaakt aan de hand van de volgende stappen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (live pauzeren, extra zenderpakketten, uitzending gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies het alles in 1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Ben je zelf handig met installeren?Of laat een monteur alles installeren. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Top serviceteam
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Installatiegarantie
Scherpe aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Goedkoop vast bellen
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Gratis nummerbehoud
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Gratis ontvanger
Unieke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Diverse pakketten
Eerste maanden korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Begin gemist
Direct profiteren

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Begin gemist
Heel betaalbaar


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Snel en betrouwbaar
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Ruime keuze
2 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Ruime keuze
Unieke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Gemakkelijke installatie
Voordelige tarieven


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Margraten

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. En ook in de regio Eijsden-Margraten zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is verrassend snel (200 tot 450 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je om je heen nog wel eens hoort: een internet glasvezel abonnement is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet kun je al laten aansluiten vanaf €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Margraten? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en kies voor “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Loo.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Margraten.