Alles in 1 Meerstad Check alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €71


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Meerstad vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een snelle en stabiele verbinding met internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken het voor 0 en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Dankzij onze postcodetool vind je alle internetdiensten. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, on demand films kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij doorzoekt nadien overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Meerstad. Zo bespaar je tot wel €80 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier uitsluitend voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Geen probleem! Door onze postcodetool ontdek jij praktische details over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Meerstad.

Alle providers

Vind de pakketten van meer dan 10 providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid van maar liefst 500MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €82 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allen categorieën breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 aanbieding UPC.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel consumenten toegankelijk. Een grote pré van ADSL is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding van maximaal 50MB. Woon je op het platteland? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Meerstad heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Dankzij glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Voorgeschreven voor intensief internetgebruik. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Meerstad af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type internet Voordelen Minpunt Prijs
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €35
2. Kabel Prima snelheid Minder te kiezen Vanaf €43
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Meerstad?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste providers (Telfort, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Tele2, Online.nl) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 contracten duren 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt vanaf dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gevonden? Dit proces gaat soepel en vlot door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven leveren de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier regelt dan alles. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Zelfs managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Telfort, Ziggo, Vodafone, Online.nl, XS4ALL werken hier samen aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract nu online sluiten.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Cruciaal: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Je telefoonnummer behouden kan ook in het kader van vaste telefonie.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemt men in de volksmond quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Meerstad? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je hiervoor beloond. Bekende extra’s zijn €10,00 korting, gratis mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis add-ons voor je interactieve TV. Door gebruik te maken van soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Populaire 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De grote providers maken reclame voor supersnelle internetpakketten. Veelal 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden doorzoek je een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis tref je de voorgeschreven snelheid.


Wat doe je? Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We hebben het vaak over bij benadering drie “klassen” internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Het internet open jij alleen voor Social, e-mailen, websites bezoeken. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en stream je films via Film1 of Pathé Thuis. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Marijenkampen.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Meerstad. Maar welk pakket past nu bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Slochteren?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl vind je in een oogopslag alle spelers. Op het moment dat je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit extra diensten als extra zenderpakketten, live pauzeren, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als MTV Music. Heb je dit wel echt nodig? Kies jij deze leuke toevoegingen dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen zijn voor de toekomst interessant. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Meerstad.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Kijk jij graag naar de buis? In de actuele situatie zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, laptop, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van overige zenders zoals SBS 6.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij verscheidene tv-aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Echter, bij andere aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal kabelaars laten je programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
Veel abonnementen bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Zoals Discovery Channel Documentaire. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV LOVE en internationale kanalen zoals TVE. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime of het TeVeSur tv-kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Groningen.

alles in 1 in Meerstad


Internet en tv vergelijken in Meerstad

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Meerstad. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, online tv kijken, on demand films kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Videotheek thuis
Introductie-aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Vlugge activatie
Maximaal voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Ruim aanbod zenders
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Installatiegarantie
Scherpe aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Programma gemist
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Met handige App
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Met installatie garantie
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Ruime keuze
Goedkope tarieven


Youfone

Gratis Fox Sports
Stabiele verbinding
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Betrouwbaar netwerk
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Pakket zelf samenstellen
Nieuwe klanten korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Topkwaliteit TV
Aantrekkelijk aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Meerstad

Televisie kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. En ook in de regio Slochteren is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen beginnen qua prijs rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Meerstad? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Maarn.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Meerstad.