Alles in 1 Meppen Vergelijk direct alle pakketten profiteer van kortingen tot €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Meppen vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een rappe degelijke internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Dankzij de vergelijker check je alle providers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer je postcode + huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, kies extra’s voor interactieve televisie (vooruitkijken, online tv kijken, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij vindt vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Meppen. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €72 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Met behulp van de vergelijker vergelijk je handige informatie over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Meppen.

Alle providers

Vind de pakketten van alle erkende providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot wel 100 MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind de laagste prijzen

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €52 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn een voor een soorten breedbandinternet. De vraag is: welke soort verbinding kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over Internet, tv en bellen KPN.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor heel veel Nederlanders bereikbaar. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar is dit een relatief voordelige aansluiting. De keerzijde hiervan is o.a een lage internetsnelheid (de top ligt op 50mb). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Praktisch: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 250 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv & streamen. De keerzijde van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Meppen heeft slechts een paar kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door middel van internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en snelheid voor downloaden verschilt vaak niet. Een must voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in Meppen aanwezig? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Type aansluiting Positief Minpunt Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €41
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €47
3. Glasvezel Razendsnel internet Matig leverbaar Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Meppen?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (Telfort, Vodafone, KPN, Tele2, Ziggo, XS4ALL) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Zodoende ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgezocht? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de bedrijven werken samen met deze overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige tv- internet en bellen abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Telfort, Vodafone, Ziggo, Online.nl, XS4ALL bieden dit aan. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Cruciaal: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Ook nummerbehoud is mogelijk indien jij dat wilt.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Meppen? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis premium zenderpakketten. Dankzij dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders lopen te koop met enorme internetsnelheden. Vaak wel 100den Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Onderstaand lees je een handig overzicht. Per gebeurtenis lees jij de benodigde snelheid.


Wat doe je? Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We hebben het vaak over om en nabij 3 types internetgebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, Social, e-mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. Videoland of NPO. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Maurik.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Meppen. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in omgeving Coevorden?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via de vergelijk module bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Zodra je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of heb je geen televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor services die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn modules als on demand films kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen of premium zenderpakketten met extra zenders zoals RTL Lounge. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Meppen.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. D.m.v. interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (smartphone, desktop, en niet te vergeten de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verschillende modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Rocks Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een aantal tv-aanbieders kan dit tot 2 dagen. Maar bij een groeiend aantal internetproviders kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Veel providers laten je televisieprogramma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (ontvanger met harde schijf) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Additionele zenderpakketten
De TV-leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk aan kanalen als RTL 4. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als TV 6. Maar ook internationalen zoals MGM Movie Channel. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met meerdere zenderpakketten. Denk aan HBO en het MAX kanaal. Op de website van jouw provider check je het complete aanbod zenders voor Drenthe.

alles in 1 in Meppen


Internet en tv vergelijken in Meppen

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Meppen. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (online tv kijken, on demand films kijken, extra zenderpakketten.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de provider die jou aanspreekt.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Supersnel via Glas
Goedkope prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Snel en betrouwbaar
Maandelijkse korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Heldere voorwaarden
Eerste maanden korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Met installatie garantie
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Binnen 6 weken actief
Veel voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Uitzending gemist
1 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Met gratis router
Hoge aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Ruim aanbod zenders
Veel voordeel


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Top serviceteam
Unieke korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Heldere voorwaarden
Goedkope prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Gratis telefoonnummer
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Binnen 6 weken actief
Goede welkomstkorting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Meppen

TV-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de omgeving van Coevorden hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is verrassend snel (50 tot 100 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Evenzeer spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Meppen? En welke providers bieden het aan? Vul nu jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Macharen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Meppen.