Alles in 1 Metslawier Vergelijk online alle providers en bespaar tot wel €62


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Metslawier vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een supersnelle bekwame verbinding met internet is bijna een eerste levensbehoefte. Internet gebruiken we voor films streamen, downloaden van bestanden, onze studie, social media of online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Middels de vergelijker ontdek je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, extra zenderpakketten) en selecteer het aantal belminuten. Je spot vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Metslawier. Op die manier bespaar je al gauw €52 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier puur voor tv kijken of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Door allesin1prijzen.nl zoek je nuttige informatie + tips over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Metslawier.

Alle leveranciers

Check de prijzen van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 100 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Vind de laagste prijzen

Check alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €76 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allen genres van breedbandinternet. Interessant, maar welk type internetverbinding is voor mij geschikt? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 pakket van XS4ALL.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is voor heel veel woningen bereikbaar. Het grootste voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is een lage internetsnelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Belangrijk: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door via de kabel te internetten surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Metslawier biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met behulp van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mbps. De upload- en downloadsnelheid verschilt vaak niet. Een must voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet bereikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Metslawier voorhanden? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Gunstig Nadelig Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traag Vanaf €41
2. Kabel Prima snelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €43
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €53

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Metslawier?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De grote jongens (Telfort, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, KPN, Vodafone) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan zorgen de providers voor de afhandeling. Zodoende zit je nooit zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Het gros van de alles-in-1 producten zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider geselecteerd? Dit proces gaat soepel en vlot met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de bedrijven werken samen met een overstapservice. De nieuwe aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Onder andere het beëindigen van het huidige televisie- bellen en internet abonnement. Vervolgens zien zij erop toe dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Tele2, Ziggo, XS4ALL, Vodafone, Online.nl doen hieraan mee. Heb je een goede deal gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Van belang: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemen ze ook wel het quad play contract. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Metslawier? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, dubbele data, en additionele bonussen als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door gebruik te maken van deze combideals haal je het maximale uit je pakket. Populaire 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers maken reclame voor enorme internetsnelheden. Gangbaar is dit 475 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna spot je een lijst met voorbeelden. Per activiteit spot jij de minimale snelheid.


Gebeurtenis Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We hebben het vaak over plusminus 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke categorie bevelen we een andere snelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor e-mailen, websites bezoeken, E-bankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je online video’s op Youtube of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Of je favoriete game spelen? Dit kan met verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Meerkerk.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Metslawier. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat hangt af van veel aspecten. Daarom geven we je graag wat adviezen.

Welke bedrijven werken in en rondom Dongeradeel?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, modems, routers? Geen belangstelling in bellen met de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan services die totaal niet relevant zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Voorbeelden zijn extraatjes zoals tv programma’s opnemen, on demand films kijken, extra zenderpakketten of premium zenderpakketten bijv. met zenders als MTV Music. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te pushen zijn mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Metslawier.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Hang jij graag voor de TV? Deze dagen vind je in elk drie in één pakket digitale TVVia interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, Xbox, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via diverse modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als Ketnet Kids.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een aantal kabelaars kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal bedrijven laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Additionele zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als XITE Muziek. Ook kun je ook regionale zenders kijken als Alkmaar Centraal. Maar ook internationalen zoals NDR. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime en het Dusk! tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Metslawier


Internet en tv vergelijken in Metslawier

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Metslawier. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Pakket zelf samenstellen
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Met radiozenders
Maandelijkse korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Snel en betrouwbaar
Voordelige tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Meerde add-ons
Voordelige prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Meerde add-ons
Cashback kortingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Optionele zenderpakketten
Introductie-aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Snelle levertijd
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Top verbinding
Scherpe korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Videotheek thuis
2 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Snelle levertijd
Scherpe prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Alle bekende kanelen
Goedkope prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Top verbinding
Scherpe voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Metslawier

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Dongeradeel is dit ook zeker het geval. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (200 tot 450 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV bestel je al vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Metslawier? En welke providers bieden het aan? Voer jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Mander.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Metslawier.