Alles in 1 Monster Ontdek alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €90


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Monster vergelijken en afsluiten? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een innovatieve goede internetverbinding mag daarom niet ontbreken. Dit gebruiken we massaal voor onze studie, uploaden van bestanden, social media, downloaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke providers zijn er allemaal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Dankzij onze postcodetool check je alle internetbedrijven. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (live pauzeren, on demand films kijken, online tv kijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij doorzoekt nadien zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Monster. Zo bespaar je tot wel €76 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider enkel voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je alles weten over een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Geen probleem! Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je uitgebreide details en tips over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Monster.

Alle kabelaars

Achterhaal de prijzen van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot maximaal 500MB en het gemak van interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €65 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn stuk voor stuk soorten breedbandinternet. Interessant, maar welke verbinding is voor mij geschikt? Ga direct naar de pagina over Internet, tv zonder bellen Tweak.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDit type verbinding is voor een groot deel van de huishoudens toegankelijk. Een grote pré van ADSL is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel 250 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-kijken. Nadeel hiervan is dat er minder keuzevrijheid is. Monster werken helaas 1 of 2 kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Vereist voor de heavy users. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk bij veel woning. Is glasvezel internet in Monster aanwezig? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort aansluiting Positief Nadelen Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traag Vanaf €35
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel De snelste verbinding Geen landelijke dekking Vanaf €54

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Monster?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (KPN, Online.nl, Vodafone, Ziggo, Tele2, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Wanneer jij overstapt regelt je provider dit allemaal. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 contracten duren 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een goede alles-in-1 deal gespot? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties verschaffen een overstapservice. De aanstaande partij zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Bovendien letten zij er op dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Telfort, Ziggo, Online.nl, Vodafone, KPN geven jou deze opties. Heb je een goede deal gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Geen toegang tot de overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Tip: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Kies eventueel voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Monster? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €10,00 korting, extra veel mobiele data, of iets als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door gebruik te maken van soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De bekende alles-in-1 aanbieders maken reclame voor vaak het snelste internet. Normaal wel 500 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder vind jij een handig overzicht. Per werkzaamheid bekijk jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Activiteit Geschatte snelheid?/th>
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Wij onderscheiden min of meer drie verschillende segmenten. instap, standaard en grootverbruik. Voor iedere soort tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor surfen, social media, mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als NPO of Netflix. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Mierlo.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Monster. Maar welk pakket past nu bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke providers zijn er in omgeving Westland?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met behulp van onze website bekijk je in een oogopslag alle spelers. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Maak je geen gebruik van vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zodoende betaal je niet voor aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn extra diensten als on demand films kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of diverse entertainment-pakketten met betaalkanalen als Comedy Central Extra. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te bevorderen zijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Monster.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? Tegenwoordig vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (telefoon, PC, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere kanalen als Ginx Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij verscheidene providers kan dit slechts een paar dagen. Maar bij andere internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle providers bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
De TV-providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Eigenlijk altijd met kanalen als Canvas. Daarentegen heb je vaak toegang tot regionale kanalen als IJsselland-TV en je kunt kiezen voor ARD. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket verder uitbreiden met add-on zenderpakketten als PTV Prime en het Hustler TV tv-kanaal. Op de site van de aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Monster


Internet en tv vergelijken in Monster

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Monster. Het is verrassend eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (on demand films kijken, online tv kijken, uitzending gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Stabiel netwerk
Scherpe prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Glasvezel internet
Simpele voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Digitaal tv-kijken
Unieke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Betrouwbaar netwerk
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Binnen 6 weken actief
2 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Digitaal tv-kijken
Voordelig proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Meerde add-ons
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Binnen 6 weken actief
Maandelijkse korting


Youfone

Met YoufoneTV app
Goede klantenservice
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Installatiegarantie
Voordelig proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Actief in enkele weken
Goede welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Gratis nummerbehoud
Hoge aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Monster

Digitale televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. In en rondom Westland is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarnaast heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen heb je al vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Monster? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Meijel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Monster.