Alles in 1 Mook Vergelijk online alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €65


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Mook vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en het liefst in hoge kwaliteit. Een innovatieve degelijke internetverbinding is om die reden erg belangrijk. Dit gebruiken we massaal voor social media, televisie kijken, onze studie, films streamen of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Door ons zoekscript vind je alle kabelaars. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij vindt aansluitend ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Mook. Zo bespaar je tot wel €89 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Door onze postcodetool tref jij behulpzame informatie over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Mook.

Alle aanbieders

Achterhaal de deals van de meest populaire providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot maximaal 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Bespaar vele euro's per jaar

Bekijk snel de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €90 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn de bekendste types breedbandinternet. Interessant, maar welke soort verbinding past bij mij? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 van Plinq.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor heel veel huishoudens bereikbaar. Het grootste voordeel is de keuzevrijheid. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Let op: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Mook biedt maar diverse kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Via glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Onontbeerlijk voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Mook beschikbaar? Vul snel jouw gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Voordeel Negatief Prijs
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Verplicht TV-abonnement Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Matig leverbaar Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Mook?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste landelijke spelers (KPN, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Telfort, Ziggo) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? De overstap is eenvoudig door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders leveren de overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. Denk hierbij aan het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Vervolgens regelen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, XS4ALL, KPN, Ziggo, Online.nl, Vodafone doen hieraan mee. Heb je een goede deal gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen in het kader van vaste telefonie.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Mook? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, extra veel mobiele data, of iets als gratis “opnemen-pakket”. Door gebruik te maken van combideals als deze ontvang je meer voor het zelfde geld. Veel besproken 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders adverteren met supersnelle internetpakketten. Normaliter 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder vind jij een lijst met voorbeelden. Per bezigheid lees je de vereiste snelheid.


Activiteit Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Er zijn ruwweg 3 categorieën internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent alleen online voor surfen, internetbankieren, social media. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je online video’s op Youtube of NLziet. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloads zijn vliegensvlug binnen. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Mildam.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Mook. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Om die reden vind je hierbij wat tips.

Welke partijen leveren in regio Mook en Middelaar?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript vind je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, routers, modems? Maak je geen gebruik van vaste telefonie? Of TV uit het abonnement halen? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Veel alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Bekende voorbeelden zijn modules als uitzending gemist, live pauzeren, extra zenderpakketten of diverse entertainment-pakketten bijv. met zenders als Animal Planet. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te bevorderen zijn opties. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Mook.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (mobiele telefoon, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via allerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals RTL 4.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene leveranciers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij andere internetproviders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de providers laten jou gemakkelijk TV programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Additionele zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden rond de 25 standaard zenders. Bijvoorbeeld kanalen als RTL 5. Daarbij heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als OOG TV en internationale kanalen zoals OUTTV. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met premium zenderpakketten evenals Ziggo Sport of het X-MO kanaal. Via jouw eigen leverancier vind je het complete zenderaanbod voor Limburg.

alles in 1 in Mook


Internet en tv vergelijken in Mook

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Mook. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van een nieuw pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Heldere voorwaarden
Introductie-aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Met installatie garantie
Maximaal voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Live pauzeren
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Stabiele verbinding
Goede welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Programma gemist
Eerste periode korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Ruim aanbod zenders
Sportgoedkoop

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Meerde add-ons
Tijdelijke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Supersnel via Glas
Leuke welkomstcadeaus


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Pakket zelf samenstellen
Korting bij 2 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Vlugge activatie
Heel betaalbaar

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Installatiemonteur mogelijk
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Alle bekende tv-zenders
Introductie-aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Mook

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. Met name in de omgeving Mook en Middelaar zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (50 tot 500 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarbij zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je vaak hoort: internet en TV via glasvezel is enorm duur. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Mook? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Meliskerke.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Mook.