Alles in 1 Moordrecht Check alle aanbieders profiteer van kortingen tot €64


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Moordrecht vergelijken en online overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet supersnel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een vlugge trouwe verbinding met internet is hiervoor cruciaal. Internet gebruiken we voor thuiswerken, films streamen, downloaden van bestanden, televisie kijken of online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost het abonnement mij?

Met behulp van onze postcodetool bekijk je alle kabelaars. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, on demand films kijken, tv programma’s opnemen) en selecteer het aantal belminuten. Jij spot daaropvolgend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Moordrecht. Op die manier bespaar je al gauw €98 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of wil je een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Op basis van ons zoekscript ontdek jij uitgebreide details en tips over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Moordrecht.

Alle leveranciers

Bekijk de deals van alle bekende providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid van wel 500 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €71 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, bellen en tv KPN.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle consumenten voorhanden. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Let op: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met een aansluiting op de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv & streamen. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Moordrecht biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Door middel van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Broodnodig voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet voorhanden voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Moordrecht aanwezig? Start met vergelijken en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Voordelig Minpunt Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet overal beschikbaar Vanaf €55

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Moordrecht?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De grote jongens (Tele2, XS4ALL, Telfort, Vodafone, Ziggo, KPN) werken met elkaar samen. Zodra jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Derhalve ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? Het grootste deel van de alles-in-1 contracten zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal geselecteerd? Dit is ongecompliceerd door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers bieden deze overstapservice. De aanstaande aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande bellen- televisie en internet abonnement. Daarnaast zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, XS4ALL, Tele2, Online.nl, Telfort, Ziggo kunnen dit aanbieden. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Van belang: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas daarna beëindig je het contract. Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We noemen dit ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft het label quad play gekregen. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Moordrecht? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan dien je hiervoor beloond te worden. Elke maand opnieuw €5,00 korting, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis zenderpakketten. Met behulp van zulke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers verkondigen supersnelle internetpakketten. Normaliter 400 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Onderstaand doorzoek je een lijst met voorbeelden. Per bezigheid vind jij de vereiste snelheid.


Wat doe je? Welke snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien globaal gezien drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke categorie tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor websites bezoeken, E-bankieren, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of Film1. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Download van films en series. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Mill.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Moordrecht. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Zuidplas?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met onze vergelijker doorzoek je welke aanbieders beschikbaar zijn. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, modems, routers? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je niet voor aspecten die je toch niet nuttigt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Steeds meer alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Voorbeelden zijn aanvullende opties zoals uitzending gemist, extra zenderpakketten, on demand films kijken of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Ziggo Sport. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door deze dingen af te nemen stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen behoren tot de mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Moordrecht.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Mag jij graag naar de tv kijken? Tegenwoordig kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (tablet, Xbox, en vanzelfsprekend op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met meerdere modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals History Documentaire.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige tv-aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere partijen kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Steeds meer bedrijven bieden de optie tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Additionele zenderpakketten
Alle providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk hierbij aan RTL 8. Daarnaast kan je kijken naar regio omroepen zoals RTV Sternet en internationale zenders als Eén. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met add-on zenderpakketten. Denk aan PTV Prime en het SET Asia kanaal. Op de providers website doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Moordrecht


Internet en tv vergelijken in Moordrecht

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of heb je plannen om te verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Moordrecht. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, vooruitkijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Interactieve televisie
Scherpe korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Binnen 6 weken actief
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Videotheek thuis
Cashback kortingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Alle bekende kanelen
Veel voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Alle bekende tv-zenders
Goede welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Meerde add-ons
Heel betaalbaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Binnen 6 weken actief
Simpele voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Top serviceteam
Veel voordeel


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Met installatie garantie
Cashback kortingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Vlugge activatie
Voordelig proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Top serviceteam
2 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Pakket zelf samenstellen
Goede welkomstkorting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Moordrecht

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. Met name in de omgeving Zuidplas hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (50 tot 500 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een misvatting: Internetten via de glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieheb je al vanaf €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Moordrecht? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Menaam.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Moordrecht.