Alles in 1 Munstergeleen Ontdek alle pakketten en bespaar tot wel €84


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Munstergeleen vergelijken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet supersnel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een innovatieve bekwame verbinding tot het internet is tegenwoordig een absolute must. Dit gebruiken we massaal voor downloaden van bestanden, films streamen, social media, televisie kijken of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met de vergelijker bekijk je alle internetbedrijven. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, kies extra’s voor interactieve televisie (live pauzeren, on demand films kijken, vooruitkijken) en schat het aantal belminuten. Jij doorzoekt daaropvolgend overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Munstergeleen. Zo bespaar je tot wel €58 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier puur voor tv kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je alles weten over een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Met ons zoekscript spot je uitgebreide informatie over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Munstergeleen.

Alle leveranciers

Vind de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot wel 500 mb/s plus handige interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Check alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €73 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste soorten breedbandinternet. Alleen, welke verbinding is voor mij geschikt? Lees direct meer over Alles in 1 vergelijken Caiway.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor het gros van de huishoudens bereikbaar. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daarom zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. De negatieve kant van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Munstergeleen heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Via glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Noodzakelijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet voorhanden voor veel mensen. Is glasvezel internet in Munstergeleen verkrijgbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type internet Pluspunt Nadeel Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traag Vanaf €38
2. Kabel Prima snelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €48
3. Glasvezel Hoogste snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Munstergeleen?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De grootste landelijke spelers (Telfort, Online.nl, KPN, Ziggo, Vodafone, Tele2) bieden een overstapservice aan. Wanneer jij overstapt hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom zit je nooit zonder internet. Maar wanneer kan dat? De meeste alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding gezien? De overstap is eenvoudig door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meeste internetproviders bieden een overstapservice. De nieuwe leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk hierbij aan het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Tevens managen zij dat het contract tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Vodafone, Online.nl, Tele2, KPN, Ziggo doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en kies voor deze overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Van belang: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Munstergeleen? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je hiervoor beloond. Denk aan leuke extra’s als €10,00 korting, dubbele data, of iets als gratis HBO. Dankzij dergelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 100den Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hier beneden tref je een aantal praktische voorbeelden. Per gebeurtenis spot jij de internetsnelheid die benodigd is.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over plusminus drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk type gebruiker bevelen we een andere snelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, mailen, internetbankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Videoland of Pathé Thuis. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Moergestel.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Munstergeleen. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierbij wat tips.

Welke partijen leveren in omgeving Sittard-Geleen?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module vind je direct de beschikbare aanbieders. Als de woonplaats is ingevuld, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, routers? Maak je geen gebruik van vast bellen? Liever zonder televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor opties die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Bekende voorbeelden zijn extra diensten als vooruitkijken, begin gemist, uitzending gemist of pakketten met extra veel zenders met betaalkanalen als Comedy Central Family. Heb je dit wel echt nodig? Kies jij deze leuke toevoegingen dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen zijn mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Munstergeleen.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? Hedendaags bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. D.m.v. interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, laptop, en uiteraard de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere zenders als TV Oranje Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige organisaties is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij een groeiend aantal providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Vrijwel alle kabelaars bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Andere zenderpakketten
Veel leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als MTV Rocks Muziek. Bovendien kun je ook regionale zenders kijken als Mercurius RTV en internationale zenders als Boomerang. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog leuker maken met premium zenderpakketten. Denk aan PTV Prime of het Private Spice televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Limburg.

alles in 1 in Munstergeleen


Internet en tv vergelijken in Munstergeleen

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Munstergeleen. Het is supersimpel aan de hand van de volgende stappen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, begin gemist, live pauzeren.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemenTijdelijke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Alle bekende kanelen
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Ruime keuze
Cashback kortingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Tot 7 dagen terugkijken
Introductie-aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Topkwaliteit TV
Scherpe korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Installatiegarantie
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Snel en betrouwbaar
Direct profiteren

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Topkwaliteit TV
Welkomstkorting


Youfone

Experia Box V10
Interactieve televisie
Aantrekkelijk korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Gratis telefoonnummer
Direct profiteren

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Tot 7 dagen terugkijken
Voordelige prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Alle bekende tv-zenders
Simpele voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Munstergeleen

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is erg populair. In de buurt Sittard-Geleen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je vaak hoort: een internet glasvezel abonnement is vele malen duurder dan ADSL of kabel. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV is al verkrijgbaar vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Munstergeleen? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Meterik.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Munstergeleen.