Alles in 1 Mussel Check alle providers en ontvang voordeel tot wel €92


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Mussel vergelijken? Films streamen, TV-kijken: het moet supersnel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een rappe trouwe aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken het voor downloaden van bestanden, films streamen, rondsurfen, thuiswerken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van onze postcodetool vergelijk je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (vooruitkijken, on demand films kijken, tv programma’s opnemen) en schat het aantal belminuten. Je ziet aansluitend meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Mussel. Start met vergelijken en bespaar zo €84 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of wil je alles weten over een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Middels de vergelijker tref je behulpzame informatie + tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Mussel.

Alle leveranciers

Achterhaal de proposities van alle providers en kabelaars

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid oplopend tot 100 MB plus veel uitbreidingspakketten.

Check de laagste prijs

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €99 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn soorten breedbandinternet. Echter, welk type verbinding past bij mij? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, bellen en tv Online.nl.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze vorm van breedbandinternet is voor heel veel woningen beschikbaar. Een grote pré van ADSL is de keuzevrijheid. Om die reden betaal je nooit teveel voor ADSL. Het grote minpunt daarvan is een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot 300 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld streamen. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Mussel werken helaas 1 of 2 kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Dankzij glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschilt vaak niet. Cruciaal voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet voorhanden bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Mussel beschikbaar? Start met vergelijken en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort verbinding Positief Negatief Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €36
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Geen landelijke dekking Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Mussel?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grote jongens (Tele2, KPN, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Ziggo) werken met elkaar samen. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket geselecteerd? Je zult geen hinder ondervinden dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de aanbieders bieden een overstapservice. Jouw nieuwe provider zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Eveneens zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Telfort, Vodafone, KPN, Online.nl, XS4ALL werken hier samen aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding nu online sluiten.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van de NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Tip: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies eventueel voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Mussel? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan profiteer je van een extra voordeel. Elke maand opnieuw €5,00 korting, dubbele data, en andere extraatjes als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met dank aan aantrekkelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders schreeuwen met razendsnel internet. Normaliter 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden bekijk jij een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid spot jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Geschatte snelheid?/th>
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over min of meer 3 types internetgebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor elke klasse tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan websites bezoeken, E-bankieren, e-mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via Pathé Thuis of Youtube. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Houd je van online gamen? Dat kan al voor verschillende personen tegelijk. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Moerstraten.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Mussel. Maak wat moet ik nou kiezen? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Daarom geven we je graag wat adviezen.

Welke bedrijven werken in regio Stadskanaal?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via de vergelijk module tref je gemakkelijk & snel de providers. Nadat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als routers, modems, data-kabels? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of wil jij een contract zonder TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je ook niet voor onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn extra services zoals begin gemist, live pauzeren, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders bijv. met zenders als Disney Junior. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Mussel.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ben jij een echte tv-liefhebber? In de actuele situatie zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door gebruikt van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (iPad , consoles, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij meerdere modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere leveranciers kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Het gros van de providers bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) maar het verschuift naar cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De meeste pakketten bieden rond de 25 standaard zenders. Denk hierbij aan MTV Music Muziek. Bovendien heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als VTV1 en je kunt kiezen voor MTV Rocks. Je kunt je digitale-tv ervaring nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan Eredivisie live en het Passie XXX kanaal. Via jouw eigen leverancier vind je het complete zenderaanbod voor Groningen.

alles in 1 in Mussel


Internet en tv vergelijken in Mussel

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Mussel. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (uitzending gemist, begin gemist, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Zorgeloos online
Goede welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Met handige App
Scherpe korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
HD-zenders kijken
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Zorgeloos online
Direct profiteren

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Gemakkelijke installatie
Scherpe voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Live pauzeren
Veel voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Vlugge activatie
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Tot 7 dagen terugkijken
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Moeiteloos overstappen
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Supersnel via Glas
Goedkoop proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Met radiozenders
Eerste maanden korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Pakket zelf samenstellen
Sportgoedkoop


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Mussel

Televisie kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Stadskanaal is dat niet anders. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je vaak hoort: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV is al mogelijk vanaf €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Mussel? Welke leveranciers doen dit? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Mheer.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Mussel.