Alles in 1 Nietap Vergelijk online alle pakketten profiteer van kortingen tot €90


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nietap vergelijken en online overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en solide internet-connectie is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken internet voor televisie kijken, uploaden van bestanden, rondsurfen, downloaden van bestanden en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke providers zijn er allemaal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Op basis van onze tool vind je alle kabelaars. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (live pauzeren, extra zenderpakketten, on demand films kijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij treft daarna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Nietap. Op die manier bespaar je al gauw €51 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar enkel voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Door deze website vergelijk jij uitgebreide details over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Nietap.

Alle providers

Bekijk de pakketten van alle bekende providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden oplopend tot 200MB plus handige interactieve TV

Korting op je internetpakket

Controleer direct alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €100 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. Maar welk type internetverbinding is voor mij geschikt? Bekijk snel informatie over Internet, tv bellen Fiber.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor bijna alle huishoudens te ontvangen. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door te werken via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 300 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Nietap heeft slechts een paar kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? D.m.v. internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De snelheid van downloaden en uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Een must voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel nog niet te ontvangen in heel Nederland. Is glasvezel internet in Nietap af te sluiten? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Soort verbinding Voordelig Ongunstig Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traagste verbinding Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €45
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €51

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Nietap?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grootste landelijke spelers (Online.nl, KPN, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Telfort) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Op welk moment kan ik switchen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal gezien? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Veel organisaties bieden deze overstapservice. De nieuwe partij neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het opzeggen van je oude televisie- bellen en internet abonnement. Verder zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Tele2, XS4ALL, Online.nl, KPN, Ziggo geven jou deze opties. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Tip: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, is het quad play pakket. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Nietap? Kies je voor alles in 1 producten dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Denk aan leuke extra’s als €10,00 korting, extra veel mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis premium zenderpakketten. Door gebruik te maken van combideals als deze haal je het maximale uit je pakket. Populaire 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De verschillende providers lopen te koop met hoge internetsnelheden. Normaliter 475 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hierna tref je een handig overzicht. Per online activiteit spot je de internetsnelheid die benodigd is.


Activiteit Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We hebben het vaak over ongeveer 3 gebruikerstypes in internetgebruik: instap, standaard en grootverbruik. Per doelgroep tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor surfen, mailen, internetbankieren. Niet meer dan 1 device online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via Youtube of Videoland. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Download van films en series. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Nagele.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Nietap. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is afhankelijk per situatie. Om jou te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in omgeving Noordenveld?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl vind je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als routers, wifi-versterkers, modems? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Of TV uit het abonnement halen? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit modules als online tv kijken, uitzending gemist, vooruitkijken of premium zenderpakketten met kanalen als Stingray DJAZZ. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen zijn opties. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Nietap.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Hedendaags bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door gebruikt van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (smartphone, PC, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met allerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als 24 Kitchen Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de providers kan dit slechts een paar dagen. Bij andere tv-aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle bedrijven laten je programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als National Geographic Channel Documentaire. Daarbij heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Utrecht en je kunt kiezen voor Horse & Country TV. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog leuker maken met premium zenderpakketten zoals Film1 of het LBC Europe televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Nietap


Internet en tv vergelijken in Nietap

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je over naar een nieuwe woning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Nietap. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en noteer de samenstelling van het pakket (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (begin gemist, tv programma’s opnemen, live pauzeren.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Binnen 6 weken actief
Voordelige prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Live pauzeren
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Glasvezel internet
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Alle bekende kanelen
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Binnen 6 weken actief
Eerste periode korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Goede klantenservice
Korting bij 1 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Overal online TV kijken
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
HD-zenders kijken
Welkomstkorting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Snel en betrouwbaar
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Alle bekende tv-zenders
Goede voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
De alles in 1 oplossing
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Alle bekende kanelen
Nieuwe klanten korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Nietap

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. En ook in de regio Noordenveld hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat mensen vaak zeggen: Televisie en internet via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel jij tijdelijk al rond de €45 – €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Nietap? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Mirns.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Nietap.