Alles in 1 Nieuw-Amsterdam Bekijk alle providers en profiteer van kortingen tot €54


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nieuw-Amsterdam vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle trouwe internetaansluiting is hiervoor cruciaal. Dit gebruiken we massaal voor 0 en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid kan ik halen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Op basis van ons zoekscript ontdek je alle kabelaars. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, on demand films kijken) en schat het aantal belminuten. Jij spot direct meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Nieuw-Amsterdam. Op die manier bespaar je al gauw €70 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of wil je alles weten over een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Met behulp van onze tool check jij behulpzame details en tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Nieuw-Amsterdam.

Alle kabelaars

Bekijk de proposities van alle bekende providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid van wel 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Korting op je internetpakket

Controleer direct alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €76 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn stuk voor stuk genres van breedbandinternet. Leuk, maar welke soort verbinding is voor mij geschikt? Ga direct naar de pagina over Voordelig alles in 1 Reggefiber.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is voor een groot deel van de huishoudens voorhanden. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom is dit een relatief voordelige aansluiting. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Belangrijk: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 350 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Nieuw-Amsterdam heeft een beperkt aantal kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Door middel van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Cruciaal voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Nieuw-Amsterdam aanwezig? Gebruik onze vergelijker en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Positief Nadeel Prijs
1. ADSL Goedkopere abonnementen Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Hoogste snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Nieuw-Amsterdam?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste providers (KPN, Vodafone, Online.nl, Ziggo, Tele2, Telfort) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt wordt dit allemaal uit handen genomen. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een mooie pakketdeal gevonden? Het overstappen gaat probleemloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven verschaffen de overstapservice. De toekomstige aanbieder zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Eveneens dragen zij er zorg voor dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Telfort, Ziggo doen hieraan mee. Een scherp contract gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Geen toegang tot de overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Nieuw-Amsterdam? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis FOX Sports. Door gebruik te maken van aantrekkelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Populaire 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders adverteren met razendsnel internet. Veelal 100den Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder tref je een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid doorzoek je de internetsnelheid die benodigd is.


Activiteit Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We herkennen ruwweg drie verschillende segmenten. starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor internetbankieren, surfen, mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. NPO of Youtube. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Game via internet zonder storing? Dat is mogelijk met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Neer.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Nieuw-Amsterdam. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Daarom vind je hieronder wat meer info.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Emmen?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met behulp van onze website vind je direct de beschikbare aanbieders. Als jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je voldoende aan minder?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, routers, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van vast bellen? Of niet betalen voor TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo ben je geen geld kwijt aan onderdelen die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om modules als uitzending gemist, online tv kijken, vooruitkijken of diverse entertainment-pakketten met premium zenders zoals Animal Planet. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door deze dingen af te nemen stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te stimuleren zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Nieuw-Amsterdam.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Hedendaags is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Dankzij interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Vandaag de dag doe je dit met elk device (iPad , consoles, of “ouderwets” op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere zenders als MTV Entertainment.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij een groeiend aantal partijen kan dit weer tot 2 weken.

Televisieprogramma opnemen
Veel kabelaars bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Diverse zenderpakketten
Alle providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als Ginx Entertainment. Daarentegen heb je vaak toegang tot regionale kanalen als TV Gelderland en internationale kanalen zoals DJAZZ.tv. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog completer maken met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Ziggo Sport of het PCNE kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Drenthe.

alles in 1 in Nieuw-Amsterdam


Internet en tv vergelijken in Nieuw-Amsterdam

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Nieuw-Amsterdam. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en zoek naar de voorwaarden (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je postcode + huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (extra zenderpakketten, vooruitkijken, on demand films kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Ben je zelf handig met installeren?Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Videotheek thuis
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
De alles in 1 oplossing
Maandelijkse korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Gemakkelijke installatie
Introductiekorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Optionele zenderpakketten
Welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Installatiemonteur mogelijk
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Betrouwbaar netwerk
Korting bij 2 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Met gratis router
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Alle bekende kanelen
Veel voordeel


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Gemakkelijk overstappen
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Tot 7 dagen terugkijken
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Gratis nummerbehoud
Korting bij 2 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelGoede klantenservice
Aantrekkelijk aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Nieuw-Amsterdam

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Met name in de omgeving Emmen wordt dit bevestigd. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is sneller dan welke verbinding (200 tot 450 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarbij zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: internet en TV via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen bestel jij tijdelijk al rond de €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Nieuw-Amsterdam? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en kies voor “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Molenhoek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Nieuw-Amsterdam.