Alles in 1 Nieuw-Buinen Vergelijk direct alle aanbieders en bespaar tot wel €68


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nieuw-Buinen vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een supersnelle degelijke aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Maar welke aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Via onze postcodetool bekijk je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer je postcode + huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, kies een snelheid die bij jou past, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (on demand films kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen) en schat het aantal belminuten. Je treft daarna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Nieuw-Buinen. Start met vergelijken en bespaar zo €83 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of uitsluitend voor internetten? Of ben je bewust op zoek naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Geen probleem! Op basis van onze postcodetool doorzoek je praktische informatie over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Nieuw-Buinen.

Alle leveranciers

Check de prijzen van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheid van wel 200MB en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €100 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een soorten breedbandinternet. Maar welke soort verbinding past bij mijn wensen? Check nu alles over Alles in 1 alles apart Kliksafe.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor heel veel woningen toegankelijk. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Daarom betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is de lagere snelheden (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Handig om te weten: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Nieuw-Buinen heeft een beperkt aantal kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden zijn doorgaans gelijk. Broodnodig voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Nieuw-Buinen voorhanden? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Verbindingstype Voordelig Nadelig Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €41
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €52

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Nieuw-Buinen?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (Tele2, Online.nl, Telfort, Vodafone, KPN, Ziggo) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Zodoende ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 deals hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt vanaf dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een mooie pakketdeal geselecteerd? Dit is ongecompliceerd door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de organisaties verschaffen de overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het beëindigen van het huidige televisie- bellen en internet abonnement. Zelfs zorgen zij ervoor dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. KPN, Tele2, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Vodafone hebben deze mogelijkheid. Heb je een goede deal gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Fundamenteel: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je dat wenst.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Nieuw-Buinen? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je hiervoor beloond. Denk aan leuke extra’s als korting op je pakket, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis HBO. Door gebruik te maken van aantrekkelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders verkondigen steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 450 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hierna doorzoek je veel voorkomende handelingen. Per activiteit bekijk jij de voorgeschreven snelheid.


Activiteit Minimale snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien om en nabij drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Per doelgroep vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor surfen, mailen, internetbankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via Pathé Thuis of Youtube. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Ook handig: alle info over Glasvezel internet Neerkant.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Nieuw-Buinen. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in de streek Borger-Odoorn?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript vind je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zo snel je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Kan je niet beter iets weglaten?
Zijn extra producten benodig zoals routers, wifi-versterkers, data-kabels? Geen behoefte aan bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Het gros van de alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Voorbeelden zijn extraatjes zoals vooruitkijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist of uitgebreide kanalen pakketten bijv. met zenders als Fine Living. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te pushen zijn opties. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Nieuw-Buinen.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Kijk jij graag naar de buis? Tegenwoordig is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Via interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiel, Xbox, en niet te vergeten de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals Discovery Channel Documentaire.

Een andere optie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal internetproviders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij andere partijen kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer organisaties bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als MTV Entertainment. Ook heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Alkmaar Centraal. Echter ook wereldwijd: ARD. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket uitbouwen met extra zenderpakketten evenals HBO of het Samanyolu Avrupa televisie-kanaal. Op de providers website vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Nieuw-Buinen


Internet en tv vergelijken in Nieuw-Buinen

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Nieuw-Buinen. Het is verrassend eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (vergeet de speedtest niet!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (online tv kijken, live pauzeren, uitzending gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Er is ook een installatieservice mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Topkwaliteit TV
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Goedkoop vast bellen
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Videotheek thuis
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Actief in enkele weken
Unieke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Goedkoop vast bellen
Maximaal voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Goede klantenservice
Aantrekkelijk korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Overal online TV kijken
Simpele voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Actief in enkele weken
Veel voordeel


Youfone

Momenteel alleen DSL
Alle bekende tv-zenders
Welkomstkorting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Snel en betrouwbaar
Voordelige tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Zorgeloos online
Maandelijkse korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Binnen 6 weken actief
2 jaar aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Nieuw-Buinen

Digitale televisie en internet via glasvezel is erg populair. Met name in de omgeving Borger-Odoorn zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 200 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarnaast heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Nieuw-Buinen? En bij welke partij moet ik dan zijn? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en activeer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen zoekresultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Monnickendam.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Nieuw-Buinen.