Alles in 1 Nieuw-Lekkerland Ontdek alle providers profiteer van kortingen tot €52


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nieuw-Lekkerland vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: we willen dat het snel gaat, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle stabiele internet-connectie is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor rondsurfen, internetbankieren, downloaden van bestanden, televisie kijken maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? En wat is het maandtarief?

Met behulp van allesin1prijzen.nl bekijk je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (tv programma’s opnemen, online tv kijken, vooruitkijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij spot nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Nieuw-Lekkerland. Op die manier bespaar je al gauw €61 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Het kan allemaal! Met behulp van deze website tref je uitvoerige info over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Nieuw-Lekkerland.

Alle providers

Bekijk de deals van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot wel 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Vind het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €96 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn een voor een voorbeelden van breedbandinternet. De vraag is: welk type breedbandinternet past bij mijn wensen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, tv en bellen Delta.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is voor bijna alle huizen beschikbaar. Een belangrijk voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met internet via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Nieuw-Lekkerland heeft slechts enkele kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? D.m.v. internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Mbps. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Vereist voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk bij veel woning. Is glasvezel internet in Nieuw-Lekkerland aanwezig? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Internetverbinding Pluspunt Minpunt Kosten
1. ADSL Overal te ontvangen Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Prima internetsnelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €46
3. Glasvezel De snelste verbinding Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Nieuw-Lekkerland?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grootste providers (KPN, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Online.nl, Telfort) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Zodra jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Derhalve zit je nooit zonder internet. Kan ik al overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste internetproviders zijn aangesloten bij een overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. In het bijzonder het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Zelfs zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Ziggo, Online.nl, Vodafone, Telfort, XS4ALL werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit contract snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Belangrijk: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je dat wenst.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Nieuw-Lekkerland? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan profiteer je van een extra voordeel. Denk aan leuke extra’s als korting op je abonnement, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals gratis FOX Sports. Door toedoen van aantrekkelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Geliefde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers beloven vaak het snelste internet. In de regel wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand bekijk je een handig overzicht. Per handeling bekijk je de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Wij onderscheiden circa 3 gebruikerstypes in internetgebruik: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, surfen, mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en je houdt van streamingdiensten als NLziet of Youtube. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Nes.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Nieuw-Lekkerland. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierbij wat tips.

Welke internet providers zijn er in de buurt van Molenwaard?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Wanneer jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, routers, modems? Geen belangstelling in een vaste telefoonlijn? Of wil jij een contract zonder TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je niet voor onderdelen die je toch niet nuttigt.

Welke add-ons kies ik?
Steeds meer alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan extra services zoals on demand films kijken, uitzending gemist, begin gemist of diverse entertainment-pakketten bijv. met zenders als BBC Entertainment. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Nieuw-Lekkerland.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (telefoon, laptop, en de traditionele TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als Discovery Channel Documentaire.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij enkele internetproviders kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere partijen kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Vrijwel alle kabelaars laten je tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Additionele zenderpakketten
De TV-leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Comedy Central Entertainment. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als WOS TV en je kunt kiezen voor Family7. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan Ziggo Sport en het Dusk! tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier vind je het complete zenderaanbod voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Nieuw-Lekkerland


Internet en tv vergelijken in Nieuw-Lekkerland

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Nieuw-Lekkerland. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en noteer de samenstelling van het pakket (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (uitzending gemist, extra zenderpakketten, live pauzeren.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Zorgeloos online
Welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Top verbinding
Hoge korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Uitzending gemist
Goedkope prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Live pauzeren
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Digitaal tv-kijken
Korting bij 2 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Goedkoop vast bellen
Scherpe prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Stabiel netwerk
Maximaal voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Met extra zenderpakketten
Veel voordeel


Youfone

Gratis Fox Sports
Supersnel via Glas
Nieuwe klanten korting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Tot 7 dagen terugkijken
Maximaal voordeel

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Meerde add-ons
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Gratis modem
Scherpe korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Nieuw-Lekkerland

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. Ook in de buurt van Molenwaard wordt dit bevestigd. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het vliegt er over (150 tot 300 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarbij heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Nieuw-Lekkerland? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en filter op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen resultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Montfoort.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Nieuw-Lekkerland.