Alles in 1 Nieuw Namen Ontdek alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nieuw Namen vergelijken en afsluiten? Tv-kijken, internetten en bellen: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge solide verbinding tot het internet is hiervoor cruciaal. We internetten voor films streamen, downloaden van bestanden, thuiswerken, social media en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost dat per maand?

Middels de vergelijker bekijk je alle internetdiensten. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, extra zenderpakketten, begin gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij treft nadien rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Nieuw Namen. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €60 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider puur voor tv kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Met behulp van onze postcodetool vind je uitgebreide informatie + tips over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Nieuw Namen.

Alle providers

Check de pakketten van alle bekende providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid van wel 200MB en extra zenderpakketten.

Besparen op je internetgebruik

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €86 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welke soort verbinding past bij mijn wensen? Check nu alles over 3-in-1 met glasvezel OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de consumenten toegankelijk. Het voornaamste pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is de lage snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Let op: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel 250 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie kijken. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Nieuw Namen heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Met behulp van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 MB/s of sneller. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor intensief internetgebruik. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Nieuw Namen aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Gunstig Nadeel Prijs
1. ADSL Goedkopere abonnementen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder keuzevrijheid Vanaf €47
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €54

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Nieuw Namen?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (Tele2, KPN, Ziggo, Telfort, Online.nl, XS4ALL) werken met elkaar samen. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? De meeste alles-in-1 deals zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers zijn aangesloten bij de overstapservice. Jouw aanstaande provider zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Bovendien zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Ziggo, Tele2, Online.nl, KPN, XS4ALL geven jou deze opties. Heb je een goede deal gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel het nieuwe pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemt men in de volksmond quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Nieuw Namen? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan ontvang je korting. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals gratis Spotify. Dankzij deze combideals haal je het maximale uit je pakket. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De 3-in-1 pakketten beloven supersnelle internetpakketten. Soms tot wel 425 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel spot jij een handig overzicht. Per online activiteit doorzoek jij de minimale snelheid.


Gebeurtenis Minimale snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien door de bank genomen 3 verschillende internet-users: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor iedere soort adviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor social media, internetbankieren, mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en stream je films via Pathé Thuis of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Nederland.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Nieuw Namen. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom geven we je graag wat adviezen.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Hulst?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript bekijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, modems, routers? Heb jij niets aan vast bellen? Liever zonder televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor aspecten die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Voorbeelden zijn extra’s als tv programma’s opnemen, on demand films kijken, extra zenderpakketten of dure zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Shorts TV. Wil je hier echt gebruik van maken? Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Nieuw Namen.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiel, desktop, en niet te vergeten de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van velerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere kanalen als TLC Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de organisaties kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere providers kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Het gros van de providers bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een recorder + harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Additionele zenderpakketten
Internet bedrijven bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Denk aan kanalen als 24 Kitchen Entertainment. Verder heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als WOS TV. Of wat dacht je van: Eén. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience verder uitbreiden met extra zenderpakketten. Check o.a. Film1 of het Show TV tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier check je het complete aanbod zenders voor Zeeland.

alles in 1 in Nieuw Namen


Internet en tv vergelijken in Nieuw Namen

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Nieuw Namen. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en check wat er in het pakket zit (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (live pauzeren, on demand films kijken, vooruitkijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Top verbinding
Aantrekkelijk korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Gratis nummerbehoud
Voordelige prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Met handige App
1 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Betrouwbaar netwerk
1 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Gratis nummerbehoud
Goedkope prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Diverse pakketten
Korting bij 2 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Actief in enkele weken
Maandelijkse korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Gemakkelijk uitbreiden
Heel betaalbaar


Youfone

Experia Box V10
Alle tv-zenders
Eerste maanden korting

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Met radiozenders
Scherpe prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Met handige App
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Meerde add-ons
Welkomstkorting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Nieuw Namen

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. En ook in de regio Hulst hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarnaast spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen heb je al vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Nieuw Namen? Welke aanbieders zijn er? Vul eerst jouw postcode in, en filter op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Moerkapelle.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Nieuw Namen.