Alles in 1 Nieuwegein Vergelijk alle pakketten en ontvang een voordeel tot €89


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nieuwegein vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een rappe betrouwbare verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor films streamen, thuiswerken, onze studie, internetbankieren en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid heb ik nodig? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Door onze tool check je alle providers. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, extra zenderpakketten) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je ziet nadien meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Nieuwegein. Start met vergelijken en bespaar zo €81 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Middels onze postcodetool zoek jij uitvoerige info over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Nieuwegein.

Alle internet-providers

Bekijk de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 200MB plus diverse extra zenders.

Vind het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €100 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allen voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Check nu alles over Alles in 1 pakket aanbieding Youfone.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de huizen toegankelijk. Een belangrijk voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Vandaar zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is de lagere snelheden (de top ligt op 50mb). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Let op: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Nieuwegein biedt echter 1 – 3 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Door gebruik van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Cruciaal voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet voorhanden voor veel mensen. Is glasvezel internet in Nieuwegein voorhanden? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Verbindingstype Voordelig Nadelig Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €39
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Beperkt aanbod Vanaf €44
3. Glasvezel Meest snelle internet Matig leverbaar Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Nieuwegein?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De grote jongens (KPN, Telfort, Ziggo, Tele2, Vodafone, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor ben je geen dag offline. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een mooie pakketdeal uitgezocht? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de providers leveren een overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Eveneens letten zij er op dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Ziggo, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, KPN geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan je het nieuwe pakket gelijk online rondmaken.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Nieuwegein? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Concreet ontvang je “bonussen” zoals kortingen, gratis mobiele data, en additionele bonussen als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Dankzij dergelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers maken reclame voor vaak het snelste internet. In de regel wel 400 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden tref jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid tref jij de minimale snelheid.


Activiteit Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over min of meer 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan mailen, internetbankieren, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en maak je gebruik van o.a. Youtube of Film1. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Nieuw- en Sint Joosland.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Nieuwegein. Hoe weet ik wat bij mij past? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om die reden hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke aanbieders zijn actief in omgeving Nieuwegein?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met onze vergelijker bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Geen behoefte aan de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je niet voor aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn extra diensten als uitzending gemist, on demand films kijken, extra zenderpakketten of uitgebreide kanalen pakketten met extra zenders zoals CI (Crime Investigation). Dit kan resulteren in een effect op je contract. Juist door deze extra’s gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen zijn mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Nieuwegein.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Via interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Op allerlei devices (tablet, laptop, en niet te vergeten de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als RTL 5.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij verscheidene organisaties kan dit max. 48 uur. Bij weer andere internetproviders kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer kabelaars bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (ontvanger met harde schijf) of via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Andere zenderpakketten
Veel leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Zoals Comedy Central Entertainment. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Alkmaar Centraal en internationale kanalen zoals TV Oranje. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten zoals Ziggo Sport en het Star Plus televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Utrecht.

alles in 1 in Nieuwegein


Internet en tv vergelijken in Nieuwegein

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Nieuwegein. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en noteer de samenstelling van het pakket (vergeet de speedtest niet!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (uitzending gemist, begin gemist, on demand films kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Supersnel via Glas
Goedkope prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Overal online TV kijken
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Live pauzeren
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Gratis telefoonnummer
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Gratis modem
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Zorgeloos online
Scherpe voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Top serviceteam
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Glasvezel internet
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Moeiteloos overstappen
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
De alles in 1 oplossing
Maandelijkse korting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Gratis telefoonnummer
Maandelijkse korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Alle tv-zenders
Scherpe welkomstbonus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Nieuwegein

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In en rondom Nieuwegein is dit ook zeker het geval. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Daarnaast staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: internet en TV via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV bestel jij tijdelijk al rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Nieuwegein? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul eerst jouw postcode in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Musselkanaal.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Nieuwegein.