Alles in 1 Nieuwlande Vergelijk direct alle pakketten en ontvang een voordeel tot €54


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nieuwlande vergelijken en online overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een rappe bekwame internetverbinding is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor thuiswerken, rondsurfen, films streamen, onze studie of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost het abonnement mij?

Met allesin1prijzen.nl check je alle kabelaars. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (online tv kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je doorzoekt nadien direct de goedkoopste alles in 1 provider in Nieuwlande. Op die manier bespaar je al gauw €66 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Met de vergelijker spot je uitgebreide details over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Nieuwlande.

Alle providers

Check de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot wel 100 MB en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Controleer direct alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €63 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn de bekendste categorieën breedbandinternet. Interessant, maar welke soort verbinding is voor mij geschikt? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, televisie en bellen Ziggo.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle Nederlanders voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daarom is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabel internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door via de kabel te internetten surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Nieuwlande heeft een beperkt aantal kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Via glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Broodnodig voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Nieuwlande beschikbaar? Start met vergelijken en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type internet Voordelen Negatief Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €36
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €46
3. Glasvezel Meest snelle internet Beperkt beschikbaar Vanaf €50

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Nieuwlande?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grootste providers (KPN, Ziggo, Online.nl, Tele2, Vodafone, Telfort) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom zit je nooit zonder internet. Per wanneer kan ik over? Het grootste deel van de alles-in-1 afspraken hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe provider. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Dit proces gaat soepel en vlot dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de providers leveren een overstapservice. De toekomstige aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Daarna managen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, XS4ALL, KPN, Online.nl, Telfort, Ziggo werken hier samen aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van deze NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Let op: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemen ze ook wel het quad play contract. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Nieuwlande? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Denk aan leuke extra’s als korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis FOX Sports. Dankzij aantrekkelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven vaak het snelste internet. Gangbaar is dit 450 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna vind jij een lijst met voorbeelden. Per bezigheid tref jij de voorgeschreven snelheid.


Activiteit Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We ontwaren ruwweg 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent alleen online voor E-bankieren, Social, e-mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. NLziet of NPO. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Game via internet zonder storing? Dat is mogelijk met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Nieuwdorp.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Nieuwlande. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om die reden vind je hierbij wat tips.

Welke internet providers zijn er in de streek Hoogeveen?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via ons zoekscript check je snel welke leveranciers er zijn. Als jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Geen interesse in de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor opties die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals live pauzeren, on demand films kijken, extra zenderpakketten of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals Stingray Brava. Wil je hier echt gebruik van maken? Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te stimuleren zijn voor sommige huizen onmisbaar. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Nieuwlande.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Hedendaags is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. D.m.v. interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan op verschillende apparaten (smartphone, Xbox, of “ouderwets” op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Brava Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij enkele organisaties kan dit max. 48 uur. Maar bij andere kabelaars heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer providers laten jou (gratis) televisieprogramma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Diverse zenderpakketten
Veel leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk aan kanalen als NET 5. Ook heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Oost en internationale kanalen zoals JimJam. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten als Eredivisie live of het Passie XXX kanaal. Op de site van de aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Drenthe.

alles in 1 in Nieuwlande


Internet en tv vergelijken in Nieuwlande

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Nieuwlande. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (live pauzeren, on demand films kijken, vooruitkijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die jou aanspreekt.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Alle bekende tv-zenders
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Ruime keuze
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Alle bekende kanelen
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Gratis ontvanger
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Goede klantenservice
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Binnen 6 weken actief
Maandelijkse korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Gratis modem
Goedkoop proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Goedkoop vast bellen
Periodieke aanbiedingen


Youfone

Momenteel alleen DSL
Alle bekende kanelen
Sportgoedkoop

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Ruime keuze
Scherpe korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Interactieve televisie
Welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Ruime keuze
Sportgoedkoop


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Nieuwlande

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de omgeving van Hoogeveen wordt dit bevestigd. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (50 tot 500 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Verder heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Nieuwlande? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul nu jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Neerkant.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Nieuwlande.