Alles in 1 Nieuwolda Vergelijk online alle providers en profiteer van kortingen tot €70


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nieuwolda vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een razendsnelle goede verbinding tot het internet is tegenwoordig een absolute must. We internetten voor rondsurfen, thuiswerken, onze studie, downloaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? En wat is het maandtarief?

Middels onze tool check je alle internetdiensten. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (begin gemist, live pauzeren, on demand films kijken) en schat het aantal belminuten. Jij ziet nadien direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Nieuwolda. Dit levert een forse besparing op, tot wel €68 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of ben je aan het oriënteren naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Op basis van onze zoekmachine tref je uitvoerige details over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Nieuwolda.

Alle leveranciers

Bekijk de prijzen van alle bekende providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van wel 100 MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Besparen op je internetgebruik

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar tot wel €54 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn een voor een genres van breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding past bij mijn wensen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, tv zonder bellen XS4ALL.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor vrijwel alle consumenten voorhanden. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daardoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabel internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld streamen. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. Nieuwolda heeft slechts enkele kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door gebruik van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Vereist voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet voorhanden bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Nieuwolda af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort verbinding Voordeel Nadelig Tarieven
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €36
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Nieuwolda?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (KPN, Vodafone, Tele2, Ziggo, Telfort, Online.nl) werken in een centraal systeem. Bij een overstap regelt je provider dit allemaal. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je een goedkope alles-in-1 provider geselecteerd? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers werken met de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Bijvoorbeeld het opzeggen van je oude televisie- bellen en internet abonnement. Tevens letten zij er op dat alles op tijd wordt omgezet.Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Tele2, Telfort werken hier samen aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan jij de aanbieding snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Belangrijk: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien wenselijk.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Nieuwolda? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan profiteer je van een extra voordeel. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis “opnemen-pakket”. Dankzij zulke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers verkondigen enorme internetsnelheden. Doorgaans 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hier beneden lees je een lijst met voorbeelden. Per online activiteit doorzoek je de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien min of meer 3 categorieën internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke categorie tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor Social, E-bankieren, e-mailen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via Netflix of NLziet. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Grote bestanden binnen no-time binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Nieuwe Pekela.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Nieuwolda. Maar welk pakket past nu bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Oldambt?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via de vergelijk module bekijk je in een oogopslag alle spelers. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Heb jij niets aan vast bellen? Of wil jij een contract zonder TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan opties die je toch niet nuttigt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit modules als live pauzeren, online tv kijken, begin gemist of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals MTV Music. Wil je hier echt gebruik van maken? Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Nieuwolda.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (iPad , laptop, en de traditionele TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij allerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als Eén.

Een andere optie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij enkele leveranciers kan dit max. 48 uur. Bij weer andere kabelaars kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Tv-programma opnemen
Het gros van de internetproviders bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Additionele zenderpakketten
Veel leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Canvas. Ook kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Omroep Zeeland TV en internationale kanalen zoals MTV Hits. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met betaalde zenderpakketten als Eredivisie live of het ATV Avrupa tv-kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Groningen.

alles in 1 in Nieuwolda


Internet en tv vergelijken in Nieuwolda

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Nieuwolda. Dit wordt makkelijk gemaakt door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en noteer de samenstelling van het pakket (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, on demand films kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die jou aanspreekt.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van een nieuw pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Installatiemonteur mogelijk
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Installatiegarantie
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Glasvezel internet
Lage tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Gratis modem
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Diverse pakketten
Eerste maanden korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Overal online TV kijken
Introductiekorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Gemakkelijke installatie
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Met handige App
Super prijs/kwaliteit


Youfone

Met 26 HD zenders
Videotheek thuis
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Topkwaliteit TV
Voordelige prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Zorgeloos online
Aantrekkelijk korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Gemakkelijke installatie
Maandelijkse korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Nieuwolda

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de streek Oldambt zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Evenzeer staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je om je heen nog wel eens hoort: een internet glasvezel abonnement is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Gelukkig klopt dit niet. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Nieuwolda? Welke aanbieders zijn er? Vul nu jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Nes.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Nieuwolda.