Alles in 1 Nieuwstadt Vergelijk alle aanbieders profiteer van kortingen tot €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nieuwstadt vergelijken en online bestellen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe solide aansluiting op internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken het voor rondsurfen, uploaden van bestanden, films streamen, social media of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Door onze tool vergelijk je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (online tv kijken, on demand films kijken, live pauzeren) en selecteer het aantal belminuten. Je spot aansluitend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Nieuwstadt. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €84 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Via ons zoekscript doorzoek jij behulpzame informatie over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Nieuwstadt.

Alle aanbieders

Achterhaal de proposities van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden van wel 200 mb/s plus handige interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €76 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn een voor een vormen van breedbandinternet. De vraag is: welke verbinding is handig in mijn situatie? Lees direct meer over Alles in 1 van Caiway.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor vrijwel alle consumenten toegankelijk. Het grootste voordeel is de keuzevrijheid. Als gevolg daarvan kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Nadelen hiervan zijn o.a. een wat minder snelle verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 400 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. De negatieve kant van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Nieuwstadt biedt echter 1 – 3 kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door gebruik van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Noodzakelijk voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Nieuwstadt leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type aansluiting Voordeel Nadeel Prijs
1. ADSL Goedkopere abonnementen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €35
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder keuzevrijheid Vanaf €44
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Nieuwstadt?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat kan snel online. De grootste providers (Tele2, Telfort, XS4ALL, Ziggo, KPN, Vodafone) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Maar wanneer kan dat? Het leeuwendeel van de alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gevonden? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen bieden een overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Tevens letten zij er op dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Online.nl, KPN, Vodafone, Tele2, XS4ALL, Telfort geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding direct online bestellen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Belangrijk: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas daarna beëindig je het contract. Ook nummerbehoud is mogelijk als je die wilt meenemen.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is het quad play pakket. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Nieuwstadt? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je hiervoor beloond. Elke maand opnieuw korting op het maandbedrag, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis add-ons voor je interactieve TV. Door gebruik te maken van zulke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Normaliter 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder doorzoek je een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis spot je de geschatte snelheid.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over min of meer 3 verschillende internet-users: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke categorie bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je gebruikt het internet alleen voor surfen, social media, mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en maak je gebruik van o.a. NLziet of Videoland. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Ook handig: alle info over Glasvezel internet Nieuwe-Tonge.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Nieuwstadt. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierbij wat tips.

Welke internet providers zijn er in en rondom Echt-Susteren?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via allesin1prijzen.nl tref je welke aanbieders beschikbaar zijn. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, modems, data-kabels? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of wil jij een contract zonder TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals extra zenderpakketten, begin gemist, live pauzeren of een extra zenderpakket met premium zenders zoals Nick Jr.. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen behoren tot de mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Nieuwstadt.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Op allerlei devices (iPad , laptop, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij meerdere modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als SBS9.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij verscheidene kabelaars kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere internetproviders kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Het gros van de kabelaars verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (ontvanger met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Additionele zenderpakketten
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Canvas. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als TV Flevoland en je kunt kiezen voor MTV Base. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog persoonlijker maken met meerdere zenderpakketten evenals Voetbalkanaal of het TeVeSur tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Limburg.

alles in 1 in Nieuwstadt


Internet en tv vergelijken in Nieuwstadt

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Nieuwstadt. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, uitzending gemist.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de provider met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemenEerste periode korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Topkwaliteit TV
Korting bij 1 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
De alles in 1 oplossing
Aantrekkelijk korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Ruime keuze
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
De alles in 1 oplossing
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Gratis telefoonnummer
Maandelijkse korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Zorgeloos online
Scherpe korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Top serviceteam
Introductiekorting


Youfone

Met YoufoneTV app
Optionele zenderpakketten
Scherpe voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Betrouwbaar netwerk
Korting bij 2 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Goedkoop vast bellen
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Installatiegarantie
Lage tarieven


Beste alles-in-1 met glasvezel in Nieuwstadt

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. En ook in de regio Echt-Susteren is dat niet anders. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: Glasvezel internet is alleen voor mensen met geld. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Nieuwstadt? En welke providers bieden het aan? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Netterden.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Nieuwstadt.