Alles in 1 Nijemirdum Check alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €92


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nijemirdum vergelijken en online bestellen? Films streamen, TV-kijken: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe solide aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor onze studie, films streamen, rondsurfen, social media of online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Door de vergelijker ontdek je alle kabelaars. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, vooruitkijken, on demand films kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij spot aansluitend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Nijemirdum. Start met vergelijken en bespaar zo €95 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Het kan allemaal! Via allesin1prijzen.nl check je nuttige informatie + tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Nijemirdum.

Alle internet-aanbieders

Ontdek de deals van de meest populaire providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden van 200MB plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Controleer direct alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €98 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allen genres van breedbandinternet. Maar welke soort verbinding moet ik kiezen? Check nu alles over Alles in 1 van Plinq.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor heel veel huizen verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Hierdoor betaal je nooit teveel voor ADSL. De keerzijde hiervan is o.a de lage snelheid (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel 350 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Nijemirdum werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door gebruik van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en downloadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onontbeerlijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet voorhanden in heel Nederland. Is glasvezel internet in Nijemirdum voorhanden? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Pluspunt Negatief Prijzen
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traagste verbinding Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Vaak maar één kabelaar Vanaf €47
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €50

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Nijemirdum?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (Telfort, Online.nl, Vodafone, Ziggo, XS4ALL, Tele2) hebben hierover afspraken gemaakt. Zodra jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding gespot? Dit is ongecompliceerd met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven werken met de overstapservice. De toekomstige partij zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het beëindigen van je bestaande bellen- televisie en internet abonnement. Zelfs managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, KPN, Online.nl kunnen dit aanbieden. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding snel online kopen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Noemenswaardig: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Dit heet ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Nijemirdum? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. De belangrijkste voordelen zijn korting op je abonnement, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals gratis Netflix. Door zulke combideals haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers lopen te koop met supersnelle internetpakketten. Veelal 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hier beneden spot jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid spot je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Gebeurtenis Minimale snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn circa drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Per doelgroep vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor websites bezoeken, e-mailen, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en gebruik je diensten als Youtube of NLziet. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Of je favoriete game spelen? Geen limiet: juist voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Ook handig: alle info over Glasvezel internet Nieuwkuijk.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Nijemirdum. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in de omgeving van De Friese Meren?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools bekijk je direct de beschikbare aanbieders. Als je jouw locatie ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als routers, data-kabels, modems? Geen interesse in bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor mogelijkheden die je toch niet nuttigt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles in 1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Denk aan extra’s als extra zenderpakketten, uitzending gemist, live pauzeren of dure zenderpakketten met kanalen als RTL Telekids. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Nijemirdum.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Kijk jij graag naar de buis? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, laptop, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verscheidene modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als MTV Music Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere organisaties kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal kabelaars bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
De meeste pakketten werken met ongeveer 30 basiszenders. Voorbeelden zijn zenders als Veronica / Disney XD. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Oost en internationale zenders als Canvas. Je kunt je digitale-tv ervaring nog completer maken met premium zenderpakketten. Denk aan Voetbalkanaal of het Private Spice televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Nijemirdum


Internet en tv vergelijken in Nijemirdum

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Nijemirdum. Het is supersimpel door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en schrijf op waar je recht op hebt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (online tv kijken, vooruitkijken, begin gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Er is ook een installatieservice mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemenGoedkope tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Top verbinding
Voordelige prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Snel en betrouwbaar
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Snelle levertijd
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Snel en betrouwbaar
Lage tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Meerde add-ons
Lage tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Betrouwbaar netwerk
Goedkope tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Videotheek thuis
Introductiekorting


Youfone

Met 26 HD zenders
Met installatie garantie
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Digitaal tv-kijken
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Uitzending gemist
Voordelige prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Binnen 6 weken actief
Sportgoedkoop


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Nijemirdum

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving De Friese Meren komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Bovendien spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel je al vanaf €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Nijemirdum? En bij welke partij moet ik dan zijn? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Nieuw-Balinge.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Nijemirdum.