Alles in 1 Nijland Check alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nijland vergelijken en online bestellen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een rappe goede aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor 0 of online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Op basis van deze website bekijk je alle kabelaars. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (tv programma’s opnemen, begin gemist, online tv kijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je spot daarna overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Nijland. Start met vergelijken en bespaar zo €88 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar uitsluitend voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of ben je bewust op zoek naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Middels deze website ontdek jij praktische informatie over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Nijland.

Alle leveranciers

Ontdek de prijs van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden van 200 mb/s plus diverse extra zenders.

Bestel het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €70 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal genres van breedbandinternet. Alleen, welk type internetverbinding is handig in mijn situatie? Lees direct meer over Alles in 1 abonnement XS4ALL.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor heel veel huishoudens bereikbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De negatieve kant daarvan is een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je in afgelegen gebied? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Noemenswaardig: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Via de kabel-internetverbinding bereik je maximale snelheden van +/- honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. Het nadeel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Nijland heeft maar 1 of 2 kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door middel van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt vaak op dezelfde hoogte. Onmisbaar voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet toegankelijk bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Nijland af te sluiten? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Type aansluiting Positief Nadeel Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €48
3. Glasvezel De snelste verbinding Beperkt beschikbaar Vanaf €54

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Nijland?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grootste landelijke spelers (Tele2, Vodafone, Ziggo, Telfort, Online.nl, KPN) werken met elkaar samen. Zodra jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Zodoende ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? Een groot deel van de alles-in-1 afspraken hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Dit is ongecompliceerd via de overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven werken samen met een overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor de afhandeling. Denk aan het afhandelen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Tevens regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Vodafone, Tele2, XS4ALL, Telfort, Ziggo kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Fundamenteel: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemen ze ook wel het quad play contract. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Nijland? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan ontvang je korting. Maandelijks heb je dan recht op korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis “opnemen-pakket”. Dankzij soortgelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers beloven vaak het snelste internet. Soms tot wel 475 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hier beneden tref jij een praktisch overzicht. Per activiteit doorzoek je de voorgeschreven snelheid.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Er zijn naar schatting drie verschillende segmenten. instap, standaard en grootverbruik. Voor elke klasse bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan e-mailen, websites bezoeken, E-bankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Pathé Thuis of Netflix. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Nieuwveen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Nijland. Hoe weet ik wat bij mij past? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in de buurt van Súdwest-Fryslân?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met onze vergelijker vind je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen behoefte aan de vaste telefoon? Of wil jij een contract zonder TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Denk aan extra diensten als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met premium zenders zoals Pebble TV. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Juist door deze extra’s gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Nijland.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Met behulp van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, desktop, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verscheidene modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Hits Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige organisaties kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal internetproviders kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Veel kabelaars bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Additionele zenderpakketten
Veel leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Onder andere zenders zoals NPO 101 Entertainment. Bovendien kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Alkmaar Centraal en internationale zenders als Canvas. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten. Check o.a. Film1 of het X-MO tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Nijland


Internet en tv vergelijken in Nijland

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Nijland. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (online tv kijken, live pauzeren, vooruitkijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die past bij jouw eisen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Alle bekende tv-zenders
Korting bij 1 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Met extra zenderpakketten
Scherpe aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Gratis nummerbehoud
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Met gratis router
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Glasvezel internet
Goede voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Installatiegarantie
Scherpe korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Gratis telefoonnummer
Goedkope tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Alle bekende tv-zenders
Heel betaalbaar


Youfone

Experia Box V10
Met radiozenders
2 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Programma gemist
Voordelige prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Gratis ontvanger
Maandelijkse korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Gratis telefoonnummer
Scherpe aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Nijland

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In de streek Súdwest-Fryslân zijn er steeds meer mogelijkheden. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 400 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Evenzeer biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je vaak hoort: een internet glasvezel abonnement is alleen voor mensen met geld. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebeginnen qua prijs rond de €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Nijland? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en activeer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Nieuw-Vennep.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Nijland.