Alles in 1 Nijmegen Vergelijk online alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nijmegen vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve stabiele verbinding tot het internet is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken het voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost dat per maand?

Dankzij allesin1prijzen.nl vergelijk je alle providers. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies extra’s voor interactieve televisie (online tv kijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt vervolgens zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Nijmegen. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €85 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier enkel voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Op basis van de vergelijker vind jij uitgebreide details over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Nijmegen.

Alle internet-aanbieders

Check de pakketten van de grote Nederlandse providers

Supersnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 100 mb/s plus diverse extra zenders.

Check de laagste prijs

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €64 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een types breedbandinternet. Leuk, maar welke soort verbinding past bij mij? Bekijk snel informatie over Alles in 1 alles apart Caiway.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze verbinding is voor bijna alle gezinnen toegankelijk. Het grootste voordeel is de keuzevrijheid. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding (max 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Praktisch: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabel internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 400 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie gebruik. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. Nijmegen werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? D.m.v. glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Noodzakelijk voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet voorhanden in heel Nederland. Is glasvezel internet in Nijmegen verkrijgbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort verbinding Pluspunt Negatief Abonnement
1. ADSL Overal te ontvangen Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Beperkt aanbod Vanaf €43
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €52

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Nijmegen?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De grootste landelijke spelers (Tele2, XS4ALL, Online.nl, KPN, Telfort, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Hierdoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket uitgekozen? Dit is ongecompliceerd met deze overstapservice.

De overstapservice
Veel providers werken samen met een overstapservice. De nieuwe aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk hierbij aan het opzeggen van je oude internet- tv- en bellen abonnement. Daarnaast dragen zij er zorg voor dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Tele2, XS4ALL, KPN, Vodafone, Ziggo doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Noemenswaardig: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook indien wenselijk.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Nijmegen? Kies je voor alles in 1 producten dan ontvang je korting. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €5,00 korting, extra MB’s of iets als gratis “opnemen-pakket”. Door toedoen van dergelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internet-aanbieders lopen te koop met supersnelle internetpakketten. Gangbaar is dit 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder spot je een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis vind je de voorgeschreven snelheid.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Er zijn ruwweg 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke klasse bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor Social, E-bankieren, websites bezoeken. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. NLziet of NPO. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor verschillende personen tegelijk. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Niezijl.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Nijmegen. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke providers zijn er in de buurt van Nijmegen?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met onze vergelijker bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, routers, wifi-versterkers? Heb jij niets aan een vaste telefoonlijn? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Voorbeelden zijn extra’s als vooruitkijken, online tv kijken, begin gemist of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals Horse & Country TV. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Juist door deze extra’s gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Nijmegen.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Via interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, consoles, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als SBS 6.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige leveranciers kan dit slechts een paar dagen. Maar bij steeds meer aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Vrijwel alle organisaties bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De meeste pakketten hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk hierbij aan Nat Geo Wild Documentaire. Ook heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als DHTV. Of wat dacht je van: Xite. Je kunt je digitale-tv ervaring verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten als FOX of het ATV Avrupa televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Gelderland.

alles in 1 in Nijmegen


Internet en tv vergelijken in Nijmegen

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Nijmegen. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (vergeet de speedtest niet!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (tv programma’s opnemen, live pauzeren, begin gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van een nieuw pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Gratis nummerbehoud
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Stabiel netwerk
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Heldere voorwaarden
2 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Top serviceteam
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Gratis nummerbehoud
Goedkope prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Gratis nummerbehoud
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Pakket zelf samenstellen
Direct profiteren

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Ruim aanbod zenders
Maximaal voordeel


Youfone

Met YoufoneTV app
Glasvezel internet
Tijdelijke korting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Gratis modem
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Snel en betrouwbaar
Direct profiteren

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Programma gemist
Tijdelijke aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Nijmegen

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Nijmegen is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (150 tot 300 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Daarbij heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel jij tijdelijk al rond de €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Nijmegen? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Nieuw-Weerdinge.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Nijmegen.