Alles in 1 Nooitgedacht Bekijk alle aanbieders en bespaar tot wel €70


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nooitgedacht vergelijken en direct de overstap maken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe trouwe internet-connectie is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor thuiswerken, films streamen, onze studie, uploaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost dat per maand?

Via onze postcodetool bekijk je alle kabelaars. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (begin gemist, online tv kijken, extra zenderpakketten) en selecteer het aantal belminuten. Je vindt nadien zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Nooitgedacht. Op die manier bespaar je al gauw €97 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Door onze zoekmachine doorzoek je praktische informatie over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Nooitgedacht.

Alle leveranciers

Ontdek de pakketten van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 100 MB plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €89 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een types breedbandinternet. Interessant, maar welk type verbinding past bij mijn wensen? Check nu alles over Voordelig alles in 1 Youfone.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor heel veel huishoudens verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het nadeel is de lagere snelheden (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Nooitgedacht biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Via internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mbps. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Essentieel voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet toegankelijk bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Nooitgedacht leverbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Pluspunt Ongunstig Abonnement
1. ADSL Overal te ontvangen Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder te kiezen Vanaf €47
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Nooitgedacht?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat is erg gemakkelijk. De meest bekende aanbieders (Telfort, XS4ALL, Tele2, Online.nl, KPN, Ziggo) werken met elkaar samen. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Maar wanneer kan dat? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een andere partij. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gevonden? Je zult geen hinder ondervinden met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de partijen werken samen met deze overstapservice. De nieuwe aanbieder regelt dan alles. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande tv- internet en bellen abonnement. Daarnaast managen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Online.nl, Tele2, Telfort, Ziggo, Vodafone hebben deze mogelijkheid. Heb je een goede deal gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Van belang: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies eventueel voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Nooitgedacht? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je hiervoor beloond. De belangrijkste voordelen zijn kortingen, een verdubbeling van je MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis Netflix. Door toedoen van soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders maken reclame voor supersnelle internetpakketten. Gangbaar is dit 400 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Onderstaand lees je een handig overzicht. Per bezigheid vind je de snelheid die noodzakelijk is.


Gebeurtenis Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien grofweg 3 types internetgebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke klasse vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor social media, mailen, internetbankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en kijk je online video’s op NPO of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Of je favoriete game spelen? Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Nijeberkoop.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Nooitgedacht. Maar welk pakket past nu bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in omgeving Aa en Hunze?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via allesin1prijzen.nl vind je in een oogopslag alle spelers. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke producten heb je nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Geen belangstelling in vaste telefonie? Liever zonder televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan onderdelen die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Voorbeelden zijn modules als vooruitkijken, extra zenderpakketten, begin gemist of uitgebreide kanalen pakketten bijv. met zenders als Shorts TV. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te pushen zijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Nooitgedacht.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Mag jij graag naar de tv kijken? Hedendaags is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Dankzij interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, Xbox, en natuurlijk je TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij diverse modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als SBS9.

Een andere optie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de alles-in-1 providers kan dit tot 2 dagen. Bij andere alles-in-1 providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Het gros van de kabelaars bieden de mogelijkheid tot TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of in de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Andere zenderpakketten
Alle providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als RTL 5. Bovendien heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Graafschap TV en je kunt kiezen voor Baby TV. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met extra zenderpakketten evenals Fox Sports en het Haber Türk TV tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Drenthe.

alles in 1 in Nooitgedacht


Internet en tv vergelijken in Nooitgedacht

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je op jezelf wonen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Nooitgedacht. Het is verrassend eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (vooruitkijken, begin gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Tot 7 dagen terugkijken
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Meerde add-ons
Voordelig proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Ruim aanbod zenders
Hoge korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Gratis ontvanger
1 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Glasvezel internet
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Ruime keuze
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Gemakkelijk uitbreiden
Hoge aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Gratis Fox Sports
Begin gemist
Goede voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Optionele zenderpakketten
Scherpe aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Programma gemist
Eerste periode korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Heldere voorwaarden
Scherpe welkomstbonus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Nooitgedacht

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de buurt Aa en Hunze wordt dit bevestigd. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het vliegt er over (100 tot 400 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is enorm duur. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV beginnen qua prijs rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Nooitgedacht? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen resultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Nieuwe-Tonge.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Nooitgedacht.