Alles in 1 Nuis Ontdek alle providers en bespaar tot wel €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nuis vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het moet supersnel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een vlugge stabiele internet-connectie mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor thuiswerken, rondsurfen, internetbankieren, social media of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Op basis van ons zoekscript check je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (uitzending gemist, on demand films kijken, tv programma’s opnemen) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt hierna ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Nuis. Dit levert een forse besparing op, tot wel €70 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Geen probleem! Met deze website tref je behulpzame informatie + tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Nuis.

Alle leveranciers

Ontdek de prijs van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot 100 MB en extra zenderpakketten.

Check de laagste prijs

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €67 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allen types breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding is voor mij geschikt? Check nu alles over Alles in 1 abonnement ZeelandNet.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de woningen beschikbaar. De belangrijkste meerwaarde is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Vandaar kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (max 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Nuis heeft maar 1 of 2 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en uploadsnelheid verschilt vaak niet. Vereist voor de heavy users. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen in heel Nederland. Is glasvezel internet in Nuis af te sluiten? Voer je gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type aansluiting Positief Nadelig Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Meest snelle internet Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Nuis?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat kan snel online. De grootste landelijke spelers (Telfort, Vodafone, XS4ALL, KPN, Online.nl, Ziggo) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik al overstappen? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gespot? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties bieden de overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Daarnaast managen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, KPN bieden dit aan. Een scherp contract gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en kies voor deze overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Cruciaal: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook als dat gewenst is.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemen ze ook wel het quad play contract. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Nuis? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Bekende extra’s zijn korting op je pakket, extra MB’s of iets als gratis Spotify. Met behulp van deze combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Erkende 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internetproviders schreeuwen met steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 400 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Beneden spot je een aantal alledaagse voorbeelden. Per online activiteit bekijk jij de internetsnelheid die benodigd is.


Wat doe jij? Geschatte snelheid?/th>
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden naar schatting 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk van dezevind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan mailen, social media, surfen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je online video’s op NLziet of Film1. Online met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Alleen High Definition films kijken! Download van films en series. Online gamen / multiplayers. Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Noord-Scharwoude.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Nuis. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Hierom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in de buurt van Marum?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker doorzoek je snel welke leveranciers er zijn. Nadat de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals routers, data-kabels, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Denk aan modules als extra zenderpakketten, begin gemist, online tv kijken of dure zenderpakketten bijv. met zenders als MTV Brand New. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Nuis.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Mag jij graag naar de tv kijken? Op dit moment vind je in elk drie in één pakket digitale TVDankzij interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiel, Playstation, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met allerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als SBS 6.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige aanbieders kan dit max. 48 uur. Echter, bij andere alles-in-1 providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Vaak via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Additionele zenderpakketten
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Zoals Ginx Entertainment. Eveneens kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Seaport TV en internationale kanalen zoals TVE. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog completer maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan Eredivisie live en het Samanyolu Avrupa tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Groningen.

alles in 1 in Nuis


Internet en tv vergelijken in Nuis

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Nuis. Dit gaat gemakkelijk door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, live pauzeren, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Goede klantenservice
Introductie-aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Gratis ontvanger
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Gratis ontvanger
Scherpe prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Met radiozenders
Welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Gratis ontvanger
Welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Top serviceteam
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Digitaal tv-kijken
Aantrekkelijk korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Gemakkelijk uitbreiden
Korting bij 2 jaar


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Snelle levertijd
Unieke korting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Met installatie garantie
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Topkwaliteit TV
Voordelige tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Diverse pakketten
Maandelijkse korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Nuis

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In en rondom Marum is dit ook zeker het geval. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen bestel jij tijdelijk al rond de €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Nuis? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Nieuwvliet.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Nuis.