Alles in 1 Obdam Vergelijk direct alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €71


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Obdam vergelijken en online overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een rappe betrouwbare aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. Dit gebruiken we massaal voor films streamen, rondsurfen, onze studie, social media maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? En wat is het maandtarief?

Door onze tool vind je alle kabelaars. Overstappen gaat gemakkelijk online. Het uitgangspunt is je adres, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je ziet direct zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Obdam. Start met vergelijken en bespaar zo €80 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Middels onze zoekmachine zoek je uitgebreide informatie over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Obdam.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de prijzen van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot wel 200MB en extra zenderpakketten.

Check de laagste prijs

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €91 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Alleen, welk type verbinding past bij mijn wensen? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 met glasvezel Kliksafe.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnHet is nog steeds populair, en is voor vrijwel alle gezinnen voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Om die reden zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Let op: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door via de kabel te internetten bereik je maximale snelheden van +/- 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Obdam heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Dankzij internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk bij veel woning. Is glasvezel internet in Obdam verkrijgbaar? Voer je gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Internetverbinding Gunstig Ongunstig Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €37
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Vaak maar één kabelaar Vanaf €49
3. Glasvezel Hoogste snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Obdam?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (Telfort, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Tele2, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Derhalve hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Maar wanneer kan dat? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding gevonden? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen leveren een overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Eveneens zorgen zij ervoor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Tele2, Online.nl, Ziggo, Vodafone, XS4ALL geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Fundamenteel: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen in het kader van vaste telefonie.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Obdam? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan ontvang je korting. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis zenderpakketten. Door toedoen van aantrekkelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De verschillende providers schreeuwen met hoge internetsnelheden. Veelal 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder bekijk je een aantal praktische voorbeelden. Per werkzaamheid lees jij de geschatte snelheid.


Wat doe je? Minimale snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn om en nabij drie “klassen” internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan e-mailen, E-bankieren, websites bezoeken. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als NLziet of Youtube. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Noordhoek.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Obdam. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke partijen leveren in de buurt van Koggenland?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met behulp van onze website check je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan diensten die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. In de regel zijn dit extra diensten als online tv kijken, live pauzeren, vooruitkijken of diverse entertainment-pakketten met betaalkanalen als BBC Entertainment. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen zijn voor de toekomst interessant. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Obdam.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Kijk jij graag naar de buis? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door gebruikt van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (iPad , Xbox, of “ouderwets” op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere zenders als NET 5.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal kabelaars kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven bieden de optie tot programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (personal video recorder) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
De meeste aanbieders hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Onder andere zenders zoals NPO 101 Entertainment. Daarentegen kan je kijken naar regio omroepen zoals Gelre TV. Echter ook wereldwijd: Discovery Science. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld Eredivisie live en het Dusk! televisie-kanaal. Op de website van jouw provider check je het complete aanbod zenders voor Noord-Holland.

alles in 1 in Obdam


Internet en tv vergelijken in Obdam

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je op jezelf wonen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Obdam. Dit gaat gemakkelijk door de volgende tips te gebruiken.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Met gratis router
Scherpe aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Ruim aanbod zenders
Nieuwe klanten korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Installatiegarantie
Goedkope prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
HD-zenders kijken
Scherpe voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Top verbinding
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Overal online TV kijken
Scherpe aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Top serviceteam
Korting bij 2 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Stabiele verbinding
Veel voordeel


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Alle bekende tv-zenders
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Overal online TV kijken
Scherpe aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Met extra zenderpakketten
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
HD-zenders kijken
Direct profiteren


Beste alles-in-1 met glasvezel in Obdam

Interactieve televisie en internet via glasvezel is erg populair. In en rondom Koggenland is dit ook zeker het geval. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en bijzonder stabiel. Daarbij zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet heb je al vanaf €40 – €50 in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Obdam? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen resultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Nijega.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Obdam.