Alles in 1 Odiliapeel Bekijk alle pakketten en ontvang een voordeel tot €62


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Odiliapeel vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het moet razendsnel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle bekwame internetverbinding is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor onze studie, downloaden van bestanden, televisie kijken, internetbankieren of online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Dankzij allesin1prijzen.nl bekijk je alle leveranciers. En overstappen is kinderspel. Het uitgangspunt is je adres, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, uitzending gemist, live pauzeren) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je treft daaropvolgend rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Odiliapeel. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €55 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Met de vergelijker zoek jij uitvoerige informatie + tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Odiliapeel.

Alle internet-providers

Ontdek de proposities van alle bekende providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid oplopend tot 500 mb/s en het gemak van interactieve TV

Korting op je internetpakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €68 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal soorten breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Voordelig alles in 1 KPN.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is voor heel veel consumenten toegankelijk. Het grootste voordeel is de keuzevrijheid. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Odiliapeel heeft slechts enkele kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Dankzij glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en downloadsnelheid verschilt vaak niet. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet voorhanden bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Odiliapeel aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Gunstig Nadelen Tarieven
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €36
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder te kiezen Vanaf €44
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Odiliapeel?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat kan snel online. De populaire providers (Tele2, Telfort, Ziggo, KPN, Vodafone, Online.nl) bieden een overstapservice aan. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Daardoor ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 contracten hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider geselecteerd? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven verschaffen een overstapservice. De toekomstige partij neemt het papierwerk voor z’n rekening. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Eveneens zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Vodafone, KPN hebben deze mogelijkheid. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Geen toegang tot deze NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook als je dat wenst.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemt men in de volksmond quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Odiliapeel? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. Bekende extra’s zijn korting op je pakket, dubbele data, en andere extraatjes als gratis premium zenderpakketten. Met behulp van soortgelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De verschillende providers verkondigen steeds vaker met hoge snelheden. Vaak wel 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Onderstaand bekijk jij een lijst met voorbeelden. Per handeling tref jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien grofweg drie “klassen” internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Per doelgroep adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor E-bankieren, websites bezoeken, e-mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via Pathé Thuis of Netflix. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Of je favoriete game spelen? Geen limiet: juist voor meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Noordscheschut.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Odiliapeel. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om die reden vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in de omgeving van Uden?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Als je jouw locatie ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Geen interesse in vaste telefonie? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor onderdelen die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. In de regel zijn dit extra’s als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, vooruitkijken of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als CI (Crime Investigation). Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verhogen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Odiliapeel.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Hedendaags is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Met behulp van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, PC, of “ouderwets” op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via allerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als Nickelodeon Kids.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de internetproviders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Echter, bij andere organisaties kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Het gros van de aanbieders verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Andere zenderpakketten
De TV-providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Voorbeelden zijn zenders als The QYOU Entertainment. Daarbij kan je kijken naar regio omroepen zoals Mercurius RTV. Echter ook wereldwijd: Rai Uno. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog leuker maken met extra zenderpakketten. Check o.a. FOX of het ATV Avrupa televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Odiliapeel


Internet en tv vergelijken in Odiliapeel

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Odiliapeel. Dat is eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. Start met vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (begin gemist, online tv kijken, uitzending gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die jou aanspreekt.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Videotheek thuis
Voordelige prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Gemakkelijke installatie
Introductie-aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Goedkoop vast bellen
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Gemakkelijke installatie
Korting bij 2 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Alle bekende tv-zenders
Cashback kortingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Alle tv-zenders
Korting bij 1 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Installatiegarantie
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Zorgeloos online
Welkomstkorting


Youfone

Verschillende pakketten
Gratis nummerbehoud
2 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Installatiegarantie
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Gratis ontvanger
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Overal online TV kijken
Goedkope tarieven


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Odiliapeel

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. Met name in de omgeving Uden is dat niet anders. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Het glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Odiliapeel? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen zoekresultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Nijelamer.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Odiliapeel.