Alles in 1 Oirschot Bekijk alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €93


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Oirschot vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een rappe degelijke internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken internet voor televisie kijken, uploaden van bestanden, rondsurfen, downloaden van bestanden en steeds vaker voor online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van onze tool tref je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, vooruitkijken) en schat het aantal belminuten. Je spot aansluitend zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Oirschot. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €77 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Via de vergelijker vind jij behulpzame details over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Oirschot.

Alle providers

Vergelijk de deals van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot 100 mb/s en extra zenderpakketten.

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar tot wel €90 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen voorbeelden van breedbandinternet. Leuk, maar welke internetverbinding is handig in mijn situatie? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 abonnement ZeelandNet.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze internetaansluiting is voor vrijwel alle consumenten beschikbaar. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor betaal je nooit teveel voor ADSL. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. De keerzijde van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Oirschot heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Door middel van internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Vereist voor zware gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Oirschot beschikbaar? Start met vergelijken en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort verbinding Voordelig Nadelig Prijzen
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traagste verbinding Vanaf €39
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Beperkt aanbod Vanaf €44
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Matig leverbaar Vanaf €56

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Oirschot?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste providers (Telfort, Tele2, KPN, XS4ALL, Online.nl, Ziggo) werken in een centraal systeem. Zodra jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Derhalve zit je geen dag zonder internet. Maar wanneer kan dat? Het gros van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? Dit proces gaat soepel en vlot dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de internetproviders werken met een overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt dan alles. Denk aan het beëindigen van je bestaande bellen- televisie en internet abonnement. Bovendien managen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, KPN, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Ziggo bieden dit aan. Heb je een goede deal gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Plaats jouw bestelling online en en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Geen toegang tot deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Je telefoonnummer behouden kan ook als je die wilt meenemen.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is het quad play pakket. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Oirschot? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Elke maand opnieuw korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met dank aan aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Vaak bestelde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internet-aanbieders beloven supersnelle internetpakketten. Gangbaar is dit 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Onderstaand lees je een praktisch overzicht. Per werkzaamheid bekijk jij de internetsnelheid die benodigd is.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over grofweg 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Per doelgroep vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor Social, E-bankieren, e-mailen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Youtube of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat kan al voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Nunhem.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Oirschot. Hoe weet ik wat bij mij past? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke internet providers zijn er in de streek Oirschot?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met behulp van onze website bekijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, wifi-versterkers, modems? Geen behoefte aan vaste telefonie? Liever zonder televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor mogelijkheden die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit extraatjes zoals tv programma’s opnemen, begin gemist, vooruitkijken of een extra zenderpakket met premium zenders zoals AMC. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router aan te jagen behoren tot de mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Oirschot.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Deze dagen is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Vandaag de dag doe je dit met elk device (smartphone, Playstation, en uiteraard de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld RTL 4.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele organisaties kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere leveranciers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal internetproviders bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals 24 Kitchen Entertainment. Daarbij kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals IJsselland-TV. Maar ook internationalen zoals 13th Street. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal of het Hustler TV tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Oirschot


Internet en tv vergelijken in Oirschot

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Oirschot. Dit wordt makkelijk gemaakt wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Ruime keuze
Introductiekorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Live pauzeren
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Met installatie garantie
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Goede klantenservice
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Topkwaliteit TV
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Ruime keuze
Scherpe prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Alle bekende kanelen
Simpele voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Installatiegarantie
Unieke korting


Youfone

Verschillende pakketten
Pakket zelf samenstellen
Scherpe voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Ruim aanbod zenders
Simpele voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Gemakkelijk uitbreiden
Goedkope prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Installatiemonteur mogelijk
Sportgoedkoop


Beste alles-in-1 met glasvezel in Oirschot

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Oirschot wordt dit bevestigd. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is vliegensvlug (50 tot 500 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarnaast is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet is al verkrijgbaar vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Oirschot? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Nispen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Oirschot.